Foooood

Lite plock, gott gott! ♥
 

Hunger games catching fire

Hej! Kom nyss hem från bion, såg som sagt hunger games catcing fire, den var ingenting mot ettan men fortfarande jättebra! Jobbigt slut bara haha. 4/5! 
 
Trailern

Morning!

Hejsan! Gick upp för ett litet tag sen och nu så sitter jag och äter stekta mackor & äpple framför ett avsnitt av tvd. Idag runt tre så ska vi på bio, ska se Hunger games catching fire. PUSS! ♥

Leonardo Dicaprio

Igår så började jag att rita Leonardo Dicaprio och blev klar nyss, den blev väl helt ok antar jag hehe. Puss! ♥
 

Musli

Hej! Idag så efter skolan har jag väl inte gjort nå speciellt, ritade lite oså sen träning. Så kom nyss ut från duschen och sitter och käkar lite youghurt med musli. Puss! ♥
 

Ny header

Hahah bytte ju igår men gjorde en ny idag och tyckte att den var lite bättre, fast tog mig typ 100 år innan jag bestämde mig för om jag skulle byta haha. PUSS!
 

Ny design!

Äntligen gjort en ny design! Vad säger ni? Hiss eller diss? 
 

Meningslöst inlägg haha

i dag så har jag inte gjort någonting förutom skolan då. Alltså absolut ingenting! Tänkte hela tiden att jag skulle gå och göra massa saker men det hände alldrig haha. Nu så ska jag byta om och lägga mig i sängen och typ sova, är sååå trött! Puss! ♥
 

En månad kvar till julafton!

Helt sjukt! Gash längtaaar! ♥
Bilder från weit

Good morning

Hej! Gick upp för en timme sen ungefär och bytte om osv. Konfaträff idag, fast ska åka tidigare från den för har match idag också, hemma mot Uppsala ;) PUSS!

B&J

Hejsan! Kom hem för drygt en timme sen, och nu så sitter jag och käkar b&j. Hahah var tvungen att köpa på vägen hem för var så sugen ;) Ska snart sätta på en film också. PUSS!
 

Match

 Hej! Match idag i Bålsta med A-flick, hörs när jag kommer hem!

Åhh vill utomlands

Vill bort från kalla Sverige nuuu!
 

Smoothie

Hejsan! Har nyss duschat för hade träning, nu sitter jag och dricker smoothie framför datorn. Va sjukt länge sen jag gjorde smoothie så kände att det var dags nu hehe. Fredag i morrn vilket är sååå skönt! Dock så ska vi åka skridskor direkt på morgonen på idrotten så måste cykla med alla skridskor saker till ishallen, kuuul. Aja men nu så ska jag dricka upp smoothien (haha heter det så?) och lägga mig i sängen och titta på ett avsnitt av pll sen sova. PUSS!
 

Wanties från Victoria´s Secret ♥

 

Tisdag

Hej! Kom hem från skolan för en timme sen, fick sluta en halvtimme tidigare :D Nyss käkat lite fooooood yeeeeeey haha what. Träning ikväll 18.15, sen så är det ju fotboll kvart i nio ;) PUSS!♥

Monday

Hejsan! Måndag idag så har varit i skolan som vanligt först till tre, fick tillbaks två prov också A på båda hehe ;) Efter skolan så var jag med Julia i några timmar, körde singstar haha. Nostalgi! Fast måste låtit sjukt illa om någon skulle hört för båda sjöng oseriöst och skit högt haha. Nu så ska jag kolla på några avsnitt av pll. PUSS!
Gammal bild

Konfa

 
Hello! Ska alldelles strax åka iväg på konfaträff i 4 timmar 13-17, så det tar ju upp i stort sett hela dagen haha, ska va med Hanna en liten kortis efter också. Puss! ♥

iPhone case

Fick det här skalet av Julia för någon vecka sen. Ett bff skal!(alltså om man sätter ihop dom så blir det ett hjärta) Yeey, vi har typ velat ha sådana jättelänge höhö, och leopardmönstrad och rosa kunde ju inte passa oss bättre haha ♥
 

Friday dinner

Potatis, morötter, fläskfilé, sallad, pepparsås & kantareller ♥
 
Hej! Idag var sista praodagen, praoade ju som sagt på högskolan i två dagar och på tre små rum i tre dagar. Vill inte att praoen ska ta slut för vill inte tillbaks till skolan :/ Aja, men ska titta på idol nu. PUSS!

Efter träning

Mandarin, banan, gurka & pll ♥
 

Linn Ahlborg

Brjade ritade Linn Ahlborg för nån vecka sen och gjorde klart den igår, blev väl helt ok? 
 

Maybelline Fit Me Anti-Shine Foundation Stick ♥

Ni hittar min kanal HÄR

Prao

Hejsan! Den här veckan så har vi prao, praoade på högskolan idag och ska göra det i morrn också, men ons-fre så ska jag vara på en resturang. Idag så stog vi jag och Julia i deras café och i morrn ska vi va med nåt IT kille. Kom hem för nån timme sne och ska snart äta mat oså. PUSS!
Haha hittade ingen bättre bild, och orkade inte ta någan så aa ;)

Team - Lorde

Ny favortit! ♥

15 random questions ♥

Ni hittar min kanal HÄR

Farsdagsfika

Nom nom
 
 
 

Igår / Idag

Hejsan! Igår så hade vi match kl 11, skulle egentligen ha börjat 12.30 men blev nå missförstånd, så 10.20 fick vi sms av våran tränare att det hade blivit ett missförstånd och att vi skulle komma till hallen så fort vi kunde. När vi fick de så låg jag alltså i sängen haha så var bara att slänga sig ur och byta om och allt hehe. Men aa vi förlorade matchen, och har typ blåmärken och brännsår över allt för fick en del smällar. Efter matchen så åkte jag med Sanna & Calle in till Valbo men jag mådde sååå illa när vi kom fram så var inte där så länge, mådde illa hela kvällen. Så la mig i sängen direkt vi kom hem.
 
Gick upp vid 10 idag och mådde sååå mycket bättre men fortfrande inte 100, käkade lite frukost & bytte om och åkte ner till hallen och kollade på Sannas match, sen vi kom hem från den så har jag väl inte gjort nå speciellt hehe. PUSS!
 

Inspo

Från we ♥ it
 
 

Nu

Käkar chirre framför idol ♥
 

Nu

Hejsan! Kom nyss ut ur duschen för hade träning. Sitter i sängen nu och pluggar lite SO för vi har prov i morrn, ska snart ta någon frukt och sen titta på något avsnitt av pll innan jag ska sova. Puss! ♥
 

Röstaaaaa

Tryck häääääär och rösta på Callum Bloodworth!
 

Onsdag

Första skoldagen efter lovet idag, började idag och inte i måndags för mån-tis hade vi utvecklingssamtalsdagar + så slutade vi ju halv tolv idag. Nice nice! Men har varit hemma i nån timme nu och gjort absolut ingenting haha och det är ungefär planerna för dagen ingenting hehe men ska plugga lite iaf. Puss!
 
 

Gravity

Igår så var jag på bio och såg Gravity. Den får en femma av tio ;)
 
Trailern

Lovisaag.se! :D

Nu så har jag äntligen fixat domännamn! Så istället för lovisaag.blogg.se så heter jag lovisaag.se :D
 

Stockholms haul

Ni hittar min kanal HÄR

Miley Cyrus

Igår så började jag att rita Miley Cyrus, eller aa blev klar i går också hehe men visar nu. Så yes så här blev den, ganska nöjd faktiskt ;)
 
Vad tycker ni?
 

Recovery - Justin Bieber

Justin släpper ju ny musik varje måndag i 10 veckor om jag har fattat det rätt haha, men den här låten är hitlis bäst, alla andra har typ varit jättedåliga hehe.

RSS 2.0