Concealer

Den här concealern eazy cover red från make up store är ett stort tips! Täcker upp jättebra och ligger kvar under dagen, kostar 165 kr tror jag ;)
 

Toast

Hejsan! Sitteroch käkar toast nu som frulle, var sjuuuukt längesen jag åt de :O Men tror att jag ska sätta på nåt avsnitt av gg nu, sen får vi se vad jag gör så no plans. Puss!
 

Filmtips

Filmen jag såg igår hette The call, och den var faktiskt jättebra! Är typ en trhiller, och den är liksom lagom läskig oså. Händer något från början tills slut också, så den blir alldrig "tråkig". Men om ni inte redan har sett den tycker jag att ni ska se den! 

Movie time!

♥ 
 

Jeansen jag köpte i Uppsala

Jaa ett par helt vanliga jeans från H&M ;)
 

Jag för drygt ett år sen

Har förändrats så sjukt mycket men samtidigt inte haha ;)
 

Galaxy

Som ni ser så har jag bytt bakgrund, tog mig ungefär en timme att bestämma mig om jag skulle byta eller ha kvar den gammla hehe. Men jag tycker det blev jättebra! Men får se sen om jag ändrar mig och byter tillbaka ;)
 
Vad tycker ni?
 

God morgon!

Frukost: Yoghurt, start & vindruvor
 
Hejsan! Gick upp för ett tag sen och gjorde i ordning frukost som jag käkar nu. Idag ska jag väl inte göra något speciellt, sa baka till mammas jobb typ hehe. Inte så fint väder heller, bara massa moln, får hoppas att solen tittar fram under dagen så att man kan sola lite hehe. PUSS!


Fruit

Hejsan! Sitter och käkar ananas & vindruvor nu + tittar på Gossip Girl ♥
 

Legenden

By Niello, feat. Phantomen ;)

Igår / idag

Hejsan! Vi kom fram till Furuvik runt sju igår, då gick vi runt lite och sen gick vi och ställde oss vid scenen, haha kom längst fram fast vi inte hade stått och väntat och vi behövde inte heller tränga oss fram så aa hehe. Men sen började dom vid kvart över åtta ungefär, så vi stog där och sjöng med till dom få låtarna vi kunde haha men lärde oss lite utav varje låt så ;) Men sen var dom klara strax innan halv tio och då fortsatte vi och gå runt och så innan vi vid halv elva åkte hem. Men det var väl kul hehe, var även publiksrekord någonsin i furuvik ;)

Idag så gick jag upp vid ett och tog på mig mjukis shorts och en t-shirt och började städa mitt rum, plockade undan och dammsög oså. Idag har jag inget speciellt inplanerat men nu ska jag iaf äta frukost. PUSS!


Schema

Jag och Julia har gjort ett schema för resten utav sommarlovet, planerat in massa saker och så, haha ingen dag man bara ligger hemma och gör ingenting. Så helt fullbokade hehe ;)
 
 

Bigger

Hejsan! Har förstorat inläggssidan, och hela bloggen, så kommer ladda upp alla bilder i 800px istället för 600px, har ändrat dom senaste bilderna men om man bläddrar längre ner eller kollar i arkivet så kommer bilderna fortfarande vara i 600px. Men aa från och med nu så kommer alla bilder vara i 800px :D PUSS!
 

God morgon!

Hejsan! Vaknade halvtolv av att Julia ringde hehe, men pratade med henne en stund och sen gick jag upp och tog på mig nå kläder, och ja nu sitter jag här och bloggar. Om en timme ungefär så kommer Julia hit så ska vi va ett tag, sen framåt kvällen så ska vi dra till Furuvik och kika på Stiftelsen :D Så yes det är dagens planer. PUSS!
Old pic

Foooood

 
 

Hemma

Hejsan! Kom nyss hem från stugan, idag har vi väl typ gjort samma sak som igår, åkt ring & fiska oså. Men är som sagt hemma nu, första jag gjorde var att ladda datorn hehe. PUSS!
 
 
Bilden tog jag igår ;)

Sunset

 
 
 
Hejsan! Idag har jag väl inte gjort så mycket, åkte ring en sväng på eftermiddagen ;) Sen för nån timme sen så var vi ute och fiska, jag fick en fisk tjohooo! Haha, men aa var nyss ute och tog bilderna ovan ;) Så yes nu sitter jag och bloggar, från mammas dator haha för glömde min datorladdare och ja min dator är urladdad. PUSS!

Fikaaaaa

;)


God morgon!

Hejsan! Gick upp vid åtta (?!) och packade lite snabbt oså. Idag ska vi till stugan och sen sova där till fredag. Ska väl åka snart i guess hehe. PUSS!

Gammal bild


På väg hem

Hejsan! Kom ifrån sjukhuset runt 3 och då åkte vi först till bauhaus sen till Gränby centrum och käkade sen kikade i lite affärer, köpte ett par ljusa jeans från H&M. Men nu sitter vi i bilen på väg hem. PUSS!


Bil

Hellooo! Sitter i bilen nu på väg mot Uppsala, för jag ska till sjukhuset och röntga ryggen oså. Sen käkar vi och går runt och kikar lite innan vi åker hem. PUSS!


Todays details

Ringar från GinaTricot, halsband från Ur & penn, flät armband från spaninen (fick det utav Julia) andra armbandet är från Turkiet ;)
 

Tisdag

Hejsan! Gick upp vid halv tolv och bytte om sen kikade på några asvsnitt utav gg samt åt frukost. Nu är jag med Hanna, hon kom nyss, men aa ska va med henne hela dagen så yes. PUSS!
Gammal bild ;)

Cake

Hejsan! Nyss ätit mandeltårta för pappa fyller år idag så ja grattis till honom! :D
 

Snygga bikiniöverdelar från H&M

 

I "suprisepåsen"

2 halsband, ett par örhängen, en blomma tillhåret och nå "diamant" saker till håret. Så yes det var det som var i den hehe ;)
 
 

Vad jag köpte igår

En topp från Ginatricot (kostade bara 29kr :OO) även 3 ringar därifrån, en vässare (för kajal osv) från H&M och sen en ansiktsmask från Åhlens ;)
 
Köpte även en "suprisepåse" från glitter men visar vad som var där i imorrn. PUSS!
Bilden ovan är tagen bakifrån om ni inte såg de haha
 

God morgon!

Hejsan! Vaknade tjugo i elva (10.43) utav min väckarklocka som ringde, den avbröt typ världens bästa dröm! Eller iaf på topp fem listan utav bra drömmar hehe. Men gick upp vid elva och bytte om och startade datorn och ja nu sitter jag vid datorn, har sån här tortilla sak i micron också. Idag så ska jag va med Hanna om inte annat, Puss!
 

Tortilla

Hejsan! Nyss gjort i ordning typ nåt haha, men det man gör är att ta ett tortilla bröd, ha på ost & skinka sen vika det på mitten sen köra in det i micron någon minut. Jätteenkelt och verkligen jättegott! Så sitter och käkar det nu, ska snart sätta på en film också. PUSS!
 

Day

Hejsan! Har varit i stan med Julia hela dagen, gått runt lite i affärer, jag köpte några saker också. Men nu är vi hemma hos mig och typ går igenom va vi har köpt haha. PUSS!


Nu

Käkar glass med frysta blåbär start & kokos, ska snart sätta på en film också ;)
 

Owl

Köpte även detta halsbandet när vi var i Barcelona ;)
 

Breakfast

Bananplättar & melon blev dagens frukost, så ska käka det nu framför några avsnitt av Gossip girl ;)
 

Rainbow

Hejsan! Kom hem för ett litet tag sen, var väl trevligt hehe men är typ uppstoppad med mat haha, verkligen jättemätt! Men var nyss ute och tog lite snabba bilder på regnbågen innan den försvann ;) PUSS!
 

Eftermiddagen / kvällen

Hejsan! Kom till Julia runt ett i morse, åt korv och sen fixade oss lite, och nu sitter vi och fikar. Om ett tag så ska vi åka iväg på middag med typ Julias släktingar haha. PUSS!
 
 

Uppsala shopping

En tröja från Cubus, halsband från Ur & Penn, en väska och en topp från NewYorker :D
 
 

God morgon!

Hejsan! Gick upp för en halvtimme sen ungefär och har suttit vid datorn sen dess. Ska snart äta frukost också, när jag kommer på vad jag ska äta haha. Inga planer för idag, skulle åkt till furuvik och badat med Julia men vädret svek oss så aa. Men visa shoppingen från igår ska jag iaf göra idag. PUSS!
Bild sen i söndags hehe ;)

Dagen

Har ju som sagt varit i Uppsala dagen och shoppat, ätit och fikat osv. Haha sen innan vi skulle åka hem så gick vi till domkyrkan för att "förvåna" Julias föräldrar, så gick in tog lite bilder som bildbevis höhö. Puss!
 

Train

Hejsan! Sitter på tåget hem nu från en mysig dag i Uppsala :D
 

Morning

Hejsan! Vaknade 10.04 utav alarm hehe, segade upp oss och käkade frukost, sen fixade oss oså. Om typ 20 minuter så tänkte vi dra till Uppsala och shoppa lite :D Så yes det är dagens planer. PUSS!


Outfit

Blus - Bershka // Shorts - H&M // Skor - Skopunkten // iPhoneskal - Kjell & company

Pancakes

Hejsan! Gick upp vid halv två och stekte pannkakor som vi sitter och käkar nu, gott!


Pic

Hejsan! När vi kom fram till Julia så chillade vi runt lite sen så åt vi prinsesstårta. Sen gick vi ut och fotade med Erik, eller alltså han fotade oss höhö, och ja nu sitter vi här, nyss laddat in bilderna på datorn osv. PUSS!
 

Bil

Hejsan! På väg mot Julia nu, ska sova hos henne till tisdag hehe :D PUSS!


Frukost

Hejsan! Gick upp vid halv två och gjorde stekta "brödrullar" med ost i mellan, och har nyss käkat det. Nu sitter vi på mitt rum och bloggar höhö. Planerna för idag är väl ungefär samma som igår, dock inte alls lika fint väder idag. Puss!
 

Nuuu

Tagga Paranormal activity! När vi har sett den så har vi sett alla fyra, dock i fel ordning haha. Men så har vi massa godis pch donuts till så helt redo nu. PUSS!
 

Dagen

Hejsan! Julia kom till mig ungefär vid halv ett, har typ badat hela dagen typ hehe, åkte i väg till C en sväng och köpte lite godis, sen badadde vi igen haha. Och ja nu sitter vi här och bloggar. Puss!
Vacker bild ;)

God morgon

Hejsan! Gick typ nyss upp, och satte i gång datorn samtidigt som jag bytte om och here I am! Om ett tag kommer Julia hit och sen ska hon även sova här :D Nice nice, men innan hon kommer så måste jag hinna äta lite frukost. PUSS!
 

Juliaresan

Gråter floder varje gång jag ser denna video...

Gossip girl

Hejsan! Eftersom jag har kolla klart på One tree hilll nu så tänkte jag börja kolla på Gossip girl :D Får se om jag börjar kika redan ikväll ;)
 

Breakfast

Hejsan! Gick upp vid ett och gjorde i ordning fattiga riddare till frukost, så sitter och käkar det nu. Inga planer för idag, men fint väder iaf hehe. PUSS!
 

Movie time

Hejsan! Nyss poppat poopcorn och blandat lite smultronsaft, så ska äta det framför filmen "Små citroner gula" PUSS!
 

Köpte i Barcelona

En vit blus från H&M (haha), en mintgrön blus & en T-shirt från Bershka, ett jättegulligt Iphoneskal från sun & sun, en pyjamas & 3 bh:ar från Primark ;)
 
 

Inge mer oth...

Såg nyss sista avsnittet av one tree hill :( På 28 dagar har jag kollat på alla 186 avsnitt, vilket motsvarar ungefär 7450 minuter. Gash vad den serien var/är bra! Och ja nu är den slut...
Bild från google

Big bubbles

Stog några gubbar här och där I Barcelona och blåste stora såpbubblor med typ rep haha men så dom blev stora, rätt nice faktskt ;)
 

hmm...

I Barcelona köpte vi en vattenmelon, så när vi skulle äta den, och när vi skar upp den så var den gul istället för röd haha, lite förvånad man blev, men ja smakde som "vanlig" vatten melon iaf ;)
 

God morgon!

Helloooo! Vaknade vid ett och gick upp strax efter det och duschade, ja here I am, haha har inte kommit längre. Men sitter vid datorn nu och kikar runt lite + funderar på vad jag ska äta till frulle. Inga planer för idag, men vill verkligen göra nåt, vet dock inte vad...haha men ja mina friends är bortresta så haha. PUSS!
Bild från Barcelona

Foooood

Nom nom!
 

Chillar

Flyter runt nu på en luftmadrass i poolen och solar lite, niceeee!
 

Morning!

Frukost: Risifrutti, en nektarin, lite jordgubbar & apelsin juice
 
Hejsan! Vaknade strax innan ett, var sååå skönt att få sova ut, speciellt i sin egen säng! Men gick upp vid ett och åt frukost och nu sitter jag och bloggar höhö. Idag har jag inget speciellt för mig, det är varmt ute så kanske solar en sväng, dock är det lite blåsigt men men. PUSS!

Ice cream & banana

Hejsan! Sitter på mitt rum nu och käkar lite gott framför oth, har ju inte kollat på det på en vecka! Nej ska inte ljuga...jag kollade varje kväll i Barcelona också haha. PUSS!
 

Am I wrong - ENVY

 

Back in Sweden

Hejsan! Landade vid fem ungefär, gick och väntade på våran väska (dom andra var tillräckligt små för att dom handbagage) och den kom nästan först så det var ju bra haha. Men nu sitter vi i bilen på väg hem iaf. PUSS!


Dagen

Hejsan! I morrse när vi var klara så gick vi iväg till La sagrada familla (kyrka) och kikade lite på den, fast hade redan sett den när vi åkte förbi med bussen. Men sen tog vi tunnelbana tillbaks och så shoppade vi lite sen käkade, sen gick vi till lägenheten och bytte om till badkläder och gick ner till stranden ett par timmar. Men är tillbaks i lägenheten nu och ska snart duscha, sen packa eftersom vi åker hem i morgon :( PUSS!
Bild sen i Torsdags

fontän

Hejsan! Kom fram till fontänen starx innan nio, då var det fortfarande ljust ute så det lyste det inga lampor utan dom sattes i gång typ halvtio, sen blev det mörkt vi tio och vi var där till ungefär till kvart över elva. Men den var as nice och verkligen "mäktig"! Det var typ som olika "nummer" så fontänen var i rörelse hela tiden, sen så spelades det passande musik. Sen strax innan tio när vi hade stått stilla och kollat en stund så blev jag yr och såg knappt något, sen slog det lock för öronen, eller aa inte lock men hörde knappt, gash det var asläskigt för det har aldrig blivit så förr :O Men det berodde förmodligen på vätskebrist så vi gick och köpte vatten sen så satte vi oss ett tag och då 
 blev det bättre! Men hemma nu iaf och är typ helt slut haha! PUSS!
 

Dagen so far

Hejsan! Efter frukosten så gick vi till stranden i dag också, var där till halv tre ungefär. Väl tillbaks i lägenheten så duschade vi sen käkade vi melon osv, sen typ för en stund sen så gick vi och käkade tapas. Om ett tag ska vi ta tunnelbanan till den dära kyrkan vi var vid häromdagen (som inte är en kyrka haha) men på kvällen melan 8 & 12 så var det typ nån stor fontän som startade så typ lyser den i olika färger eller nåt hehe  men så dit ska snart. PUSS! 
 

Akvarium

Hejsan! Efter vi hade duschat o de så gick vi iväg till ett akvarium och gick runt ovh kollade på alla fiskar oså. Sen gick vi och käkade nudelwok, kan ha varit godaste nudelwoken jag ätit! Men ja nu sitter vi i lägenheten och ska väl snart spela kort, haha standard på kvällarna! PUSS!
 
Sorry för lite dåliga bilder, men man fick inte använda blixt och det var ju mörkt där inne så aa hehe

Vamos a la playa lalalalalalala

Hejsan! Gick upp tio i morrse, åt frukost och allt sånt. Sen så gick vi ner till stranden och har solat och badat fram tills nu typ hehe. Nu ska vi väl duscha av oss saltvattnet oså, sen får vi väl se vad vi gör. PUSS!
 

Linbana

Åkte ju som sagt linbana tidigare idag, man åkte upp på typ ett berg. När vi var uppe så klev vi av och kikade runt lite, var typ ungefär som en borg vi gick upp i, sen käkade vi glass oså, ja sen åkte vi ner i gen haha, var fetaste utsikten! PUSS!
 

Dagen

Hejsan! Gick upp nio i morse (haha går bara upp tidigare och tidigare :O) och åt frukost oså, sen åkte vi buss till typ en kyrka och gick runt och kikade lite där, sen åkte vi buss till en linbana och åkte den (skriver om den i ett annat inlägg) sen så åkte vi till ett shopping center och shoppade lite ;) Men nu är vi tillbaka i lägenheten, ska snart ut och käka tror jag. PUSS!
 

Arena

Hejsan! När bussen stannade vid FCBarcelonas arena så klev vi av och köpte nån biljett där man kunde gå in i arenan sen gå på typ ett museum (massa pokaler osv) så gick runt och kollade lite överallt i ett par timmar innan vi hoppade på nån buss vidare ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Haha det ska ju självklart stå "omklädningsrum" i bilden ovan ;)
 
 

Buss

Hejsan! Gick upp vid halv tio i morse och käkade frukost, sen har vi åkte buss hela dagen (eller gjorde en till sak på vägen, men skriver om det sen). Åkte sån här turistbuss när man åker runt i barcelona och kollar på saker bl.a. kyrkor, FCBarcelonas hemmaarena osv. PUSS!
 Fotade verkligen inte allt!

Park

Hejsan! Nyss gått runt i en stor och fin park, öhh aa det var typ det haha ;)
 

Hej, jag lever!

Landade vid tio igår kväll, väntade på väskorna, sen åkte vi buss en bit och sen skulle vi gå till lägenheten. Haha lättare sagt en gjort, var lite svårt och hitta, gick runt som världens turister och stannade vi varje karta vi såg trots att vi hade en karta med oss haha. Men kom fram till slut, då var klockan ungefär tolv så vi borstade tänderna och sedan gick och la oss.
 
Idag så gick vi upp vid tio och käkade frukost, sen hela dagen har vi bara gått runt och kikat lite, gått i några affärer, ätit b&j och ätit mat osv. Gick till stranden utan badkläder haha men också bara för att "kolla läget". Men nu är vi tillbaka i lägenheten, fötterna är helt ömma efter allt gående haha. PUSS!
 
Lite blandat från dagen.
Har Wi-Fi här i lägenheten, och har datorn med mig, så kommer blogga hela veckan härifrån :)
 

 
 

 

Väntar, väntar & väntar

Hej! Har varit på Arlanda sen tolv i morse. Planet skulle gått 13.45 men det blev inställt så då blev vi om ombokade till ett plan som går 17.15, men det planet blev/är överbokat nu så dom frågade om vi kunde åka i morrn och jara jara jara, massa krångel! Men ska iaf åka med planet som går 17.15. Så det är bara o vänta haha. PUSS!


Väntar på flygbussen

;)
 

Mot Arlanda

Hejsan! Gick upp vid halv nio och packade haha, typiskt min familj att packa nån timme innan vi ska åka. Men har iaf nyss satt oss i bilen på väg mot Arlanda :D PUSS!


RSS 2.0