Space leaf

Ritade lite snabbt idag ;)

Sun set

 

Day

Gick upp tidigt idag igen för en till utflykt, åkte först till ett tempel, kikade runt lite sen åkte vi till elefantridning! Trodde jag skulle ramla av hela tiden haha, sen halvvägs frågade någon om jag ville sätta mig på elefanten så då gjorde jag det men då hade man ju ingenting alls att hålla i sig i haha, men det var skoj sen så fick man mata dom med bananer när man var klar. Sen så åkte vi till ett litet vattenfall där man fick bada lite, sen åkte vi hem och då var klockan typ ett så legat på stranden sen dess ;) PUSSSSS!

Day

Hejsan! Gick upp tidigt i morse för att vi hade bokat utflykt, 8.15 lämnade bussen från hotellet och stannade först vid en typ gummiskog och kollade runt lite sen fortsatte vi till en pir och åkte båt till James Bond Island (som jag sen så på insta när vi hade kommit tillbaka att BEYONCE hade varit där bara några timmar innan!?!!) så kikade vi runt där ett tag sen åkte båt till en muslimsk by som var byggd på pålar i vattnet där vi käkade lunch. Sen åkte vi tillbaka till piren och åkte buss till ett buddistiskt tempel som det även fanns massa apor vid. Sen så åkte vi tillbaka till hotellet och då gick vi till stranden och badade lite oså och nu ska vi gå och äta middag. PUSSSS!
 
 

Hej från Thailand

 
Halloooo! Varit i Thailand nu i typ en och en halv vecka, har det galet nice! Vill verkligen inte hem till kylan och skolan haha. Vi har väl inte gjort så mycket mer än att bara ligga på stranden, var till Phuket en sväng i Söndags för att shoppa lite, men köpte bara en sak haha. Hoppas ni har det bra hemma i kalla Sverige, pusssss!

GOTT NYTT ÅR!

Lite bilder från nyårsafton
 
Gott nytt år på er! Redan gått 2 dagar av 2015 haha. Nyårsafton firades hos Julia med lite friendos vilket var skojj. Så japp, 2015 nudå haha, åker redan i morrn iväg till Thailand så året börjar ju bra iaf ;) Gott nytt ååååår igen haha pusssss!

RSS 2.0