Home

Åkte från stockholm efter sex, så kom hem för typ 10 minuter sen hehe. Är såååå nöjd med det jag shoppade! Vad jag köpte kommer upp i helgen ;) Nu så ska jag inte göra något speciellt, kolla på pll typ. Puss! ♥
 

Day

Hejsan! Gick upp vid nio i morrse och fixade oss oså och sen åkte in till stan innan elva, shoppade sen käkade på Jensens sen shoppade lite mer och sen fikade frozen yoghurt innan vi åkte hem efter fem. Så har varit hemma i ett tag nu, ska snart käka I guess och kolla på film osv. PUSS!
 
 




Plans

Helloooo! Idag så ska jag och Julia till Stockholm! :D Ska vara där tills torsdagkväll då i åker hem, och aa vi ska sova hos Sanna & Calle. Men vi ska shoppa oså ;) Åker runt två idag så ska käka lunch innan, men funderar på om jag ska äta brunch eller om jag ska äta både frukost och lunch haha. PUSS!
Bild sen när vi var i Stockholm sist 

Fick lite tråkigt haha

Började med att jag ritade lite på handen och slutade med detta...
 
 

Morgon mys

Frukost & pll ♥ 
 
 

Update

Hejsan! Kom hem runt halv tre, har varit en jättebra helg men verkligen skönt att vara hemma! Har väl inte gjort så mycket sen jag kom hem, somnade en stund innan maten. Men nu så käkar jag mango och dricker te, kollar på solsidan också, massa bra på tv ikväll ju! Solsidan, hellenius hörna, partaj & café bärs ;) Puss!
 

In your arms - Envy

Så härlig! ♥ 

Burberry

T-shirten HÄR // Byxorna HÄR // Kappan HÄR // Halsduken HÄR // iPhone skalet HÄR // Skorna HÄR

Helgens planer

Imorrn så drar jag iväg på konfaläger i Undersvik. Åker hem på söndag så är där i 3 dagar. Åker rätt så tidigt i morrn, eller vid tio men ledig från skolan så fick lov idag i stället :D Så idag så måste jag packa sen köpa godis osv. PUSS!
 
 

Onsdag

Hejsan! Slutade 11.25 idag och då så följde jag med Julia hem, han inte göra så mycket mer än att steka och äta pannkakor innnan vi hade konfaträff vid 15, så hade vi de i två timmar så kom hem för en timme sen ungefär och nyss käkat lite. Nu ska jag väl inte göra nåt speciellt, plugga lite noter till musiken som vi har prov på i morrn kanske? Aja, puss!
 
Hoppas ni har en bra onsdag!
 Måste erkänna att jag var väldigt fin i skägg

Grattis mamma ♥

Idag fyller mamma år! Eller madre som jag oftast säger haha. Älskar dig ♥

Tonårsbossen

Hejsan! Idag efter skolan så åkte jag och Sanna in till stan en sväng och kikade runt lite, kom hem nån gång vi halv sex och kökade paj nån timme efter det. Nu så sitter jag i kökat och bloggar, direkt när jag har publicerat detta inlägg så ska jag springa iväg till mitt rum och kolla på tonårsbossen, för lat för att gå dit nu med datorn haha. PUSS!
 

Frost

Tog lite snabba frost bilder i morrse, var typ det första jag gjorde när jag kollade ut genom fönstret haha ;)

Söndag

Hejsan! Gick upp vid tio ungefär oxh åt amerikanska pannkakor till frukost, sen har jag bara suttit vid datorn sen dess höhö. Kl 17 så har vi match i Knivsta, samling 15. Så om ett tag, eller om några timmar hehe så ska jag byta om till matchkläder oså. Så yes, puss!
Fick bli den här bilden där Hanna också är med höhö, men hade ritat en liten rolig bild men tryckte fel när jag skulle spara, så ja den försvann haha

Cheez heartz

Hejsan! Ska mysa ner mig i sängen nu med en skål fylld med cheez heartz, tänkte att jag skulle kolla på The Notebook♥

Lördag

Hejsan! Gick upp för en halvtimme sen ungefär och nu så sitter jag och käkar frukost, yoghurt med musli & lite frukt. Mellan 2 och halv sex så ska jag och Hanna stå i cafeterian på IP för hennes brorsa hade hockeymatch(er?). Så yes det är så jag spenderar denna lördag. PUSS!

Dagen / nu

Hejsan! Slutade skolan vid två och då så var jag med julia tills 17-18. GJorde väl inget speciellt, ringde och sökte lite praoplatser osv.
 
Nu så sitter jag och kollar på idol, eftersom det inte har hållit på så länge så har jag ingen favorit, men än så länge hoppas jag nog på Elin. PUSS!
 
Har ni någon favorit?
 Bild från google

Ritat med ritplattan

Ritade lite med ritplattan för första gången :D Var sååå mycket lättare en att bara rita med musen och touchpaden! Och ja, så här blev det hehe. PUSS!
 
 
 

17 oktober 2013

Gick upp vid halv nio och bytte om och fixade mig oså, och nu sitter jag vid datorn men ska snart äta lite frukost. Idagså har vi sovmorgon, börjar 10.10 istället för 8.00 :D Men då har vi matteprov direkt på morgonen, gaah är typ jättenervös :S Haha. PUSS!

Pluggaaar

Nu så sitter jag och pluggar matte, gjort det i ett par timmar. Jobbar med negativa tal och potenser osv, går väl helt okej, blir lite förvirrad när det ser så krångligt ut höhö. Dricker även lite te för ha haft ont i halsen hela dagen, har haft ont i låret också höhö fast det var sen träningen igår då jag ramlade och landade lite konstigt ;) Men sen så lyssnar jag på musik också, tycker att det är mycket lättare att plugga då, dock så kan musiken ta över lite så att jag bara tar tag i en tv dosa och har som mic och sjunger allt jag har och sen dansar lite vackert och sedan kommer på att jag höll på att plugga haha. PUSS!

Onsdag

Hejsan! Kom hem från skolan för en halvtimme sedan och sitter ocoh käkar nu. Idag så ska jag plugga matte för har prov i morrn men måste även plugga spanska, slöjd och so hehe. Så idag blir det en pluggdag! Men har ju tid på mig eftersom vi slutar så pass tidigt på onsdagar. Sen ska jag även laga mat ikväll. PUSS! ♥

Granatäpple

Hejsan! Kom hem från träninge hav nio ungefär, hoppade direkt in i duschen för var sååå svettig! Men nu så sitter jag ovh käkar granatäpple & kollar på svenska hollywood fruar, får byta till fotbollen i pauserna höhö. PUSS! ♥
 

Tisdag

Hejsan! Kom nyss hem från skolan, fick sluta en halvtimme tidigar i dag för att vi böjade lektionen en halvtime tidigare för hade lång rast och då frågade vi läraren om vi kunde börja tidigare och sen sluta tidagre så aa. Tisdag idag ju, träning ikväll är det enda planerat. PUSS!

Three year old Beyoncé

Jämt när jag är inne på youtube för att bara kolla en sak så kommer jag alltid in på massa andra klipp, kan sitta i flera timmar och bah "åh måste se den när jag sett klart den här" haha. Såg nyss detta klipp från the ellen show, hur gullig som helst ju! ♥ 

No mirror make-up challenge ♥

Ni hittar min kanal HÄR

Dagen / nu

Hejsan! Gick upp vid tio i morse och käkade frukost. Sen vid ett så drog vi in till stan och käkade lunch, donken höhö, sen så gick vir runt i affärer i ett par timmar innan vi åkte hem strax innan fyra. Åt mat vi sju och nu så sitter vi framför tvn och käkar godis. PUSS!
 

Macbook

Hellooo! Sitter och leker med Julias pappas nya macbook! Höhö photobooth ;)
 

11 oktober 2013 - FREDAG

 
 Hejsan! Gick upp vid halv sju och bytte om och fixade mig oså, och nu sitter jag och äter frukost + bloggar. Fredag idag, veckorna går så sjujkt fort! Efter skolan idag så följer jag med Julia hem och sover hos henne till söndag, har typ massa saker vi planerat att göra höhö. PUSS!

Torsdag

 
Hejsan! Regnade när jag cyklade hem från skolan, har regnat hela dagen iochförsig. Men så tog en varm dusch när jag kom hem. Har ingen träning ikväll men däremot domarkurs från 18-21, i 3 timmar alltså. Så yes ska snart åka. PUSS!

50 saker ni kanske inte visste om mig ♥

 
Ni hittar min kanal HÄR

Hela huset - Veronica Maggio & Håkan Hellström

Så härlig! ♥

Pancakes

Hejsan! Kom för en och en halvtimme sen ungefär, slutade 11.25 som vanligt idag ;) När jag kom hem så spelade jag in en video som förhoppninsvis kommer komma up lite senare. Nyss stekt amerikanska pannkakor, dom blev inte så jättebra för hittade inte våran pannkaksspade, men dom var goda iaf. Höhö hann äta upp dom medans jag startade datorn osv. PUSS!
 

Tisdag

Hejsan! Slutade skolan kvart i tre, fick sluta en kvart minuter tidigare höhö ;) Nyss käkat oså också, träning ikväll som vanligt. Tills dess ska jag kanske rita lite? Aja puss!

Monday

Hejsan! Måndag idag - ny vecka. Men har inget inplanerat förutom skola och träningar då. Kom iallafall hem från skolan för en halv timme sen och har nyss käkat. Ska snart baka lite till mammas jobbb, fast har inte bestämt vad jag ska baka än hehe. PUSS!
 
Hoppas ni har en bra dag!
 

Black and white

 
Tröjan HÄR // Byxorna HÄR // Västen HÄR // Skorna HÄR // iPhone skalet HÄR

Lördag

Hejsan! Gick upp vid nio i morrse, åt frukost och bytte om till match kläder och sen åkte ner till hallen för att spela match. Kommer inte ihåg exakt vad det blev men förlorade iaf. Men kom nyss hem och ska snart hoppa in i duschen och sen käka, sen kanske jag och mamma skulla åka in till valbo men vi får se. PUSS!
 

Kanelbullar

Hejsan! Har nyss bakat kanelbullar för det är ju kanelbullens dag idag. Goda blev dom!
 

Köpte igår

En tröja från Ginatricot & en mascara från max factor ♥
 

Day

Hejsan! Slutade skolan 11.25 idag, då åkte jag och Julia direkt in till stan och gick runt i ca 5 timmar. Vet inte hur många gånger vi kollade på samma saker, var som typ guldfiskar med har 3 sekunders minne och tror att man upptäcker något nytt hela tiden haha. Men kom hem för ett litet tag sen och ska snart fixa något att käka för är ensam hemma. Puss! ♥ 
 

Tisdag

Hejsan! Började kl 9 och slutade 10.15 idag för hade skolmästerskap, alltså att man tävlar i olika friidrottsgrenar. Jag var med i kula, kast med liten boll och längdhopp. Men hemma nu och sitter vid datorn och lyssna på musik, ska snart käka oså. Träning ikväll 18.15 så får se vad jag gör tills dess haha. PUSS!
 

RSS 2.0