Gotland dag 4 & 5












Hellooo!! Igår så var vi till Kneippbyn sommarland!! Sjukt skoj, började med att går runt i parken kika pippihuset osv, körde även go-cart vilket var gaaalet kul!! Sen käkade vi och gick till vattenlandet och åkte massa kanor och så. Sen avslutade vi dagen med äventyrsgolf!!

Sen idag så har vi bara gått runt i Visby, gick till den botaniska trädgården m.m, käkat oså! 

Gotland dag 3



Halloj!! Idag har vi inte gjort så mycket, mötte upp lite folk, käkade libanesisk mat, gick runt lite i Visby sen drog hem och tryckte godis resten av kvällen typ haha!

Gotland dag 2





Hej hopp! Idag gick vi upp tidigt pch åkte över till Fårö, fikade på bästa fiket typ haha!! Sen så hitta vi en galen fin strand som vi gick på sen badade liteeee. Sen så åkte vi till en fyr och efter de käkade och spelade lite kubb och fotboll. Måste även säga att i helgen så är det VM i kubb på Fårö så när vi stog där och spelade så kom de tyska laget och pratade massa sen frågade om dom fick vara med Hahaha så spelade alltså kubb med tyska worlds Champions i kubb!! Sen drog vi till något raukställe och kikade sen drog hem. Pussss!!!

Gotland dag 1









Heeeej!! Idag så hyrde vi sopigaste bilen någonsin haha men den tog oss fram iaf, så vi åkte söderut som fan så långt de gick haha. Målet var hoburgsgubben vilket mer var en stenklump men grym utsikt iaf! Stannade pch fikade två gånger på vägen dit också + en gång för käk höhö! Får se vad som händer i morgon, höööörs!

Mot Gotland


Heeej!! Gick up halv fem i morse för att ta oss till Nynäshamn, efter lite krångel så kom vi faktiskt fram haha. Så sitter på båten nu påväg till Gotland, ska vara där i en vecka, sjukt niceeeee!!

Fika med Hanna





Contour kit


Hanna kom hem från USA för ungefär en vecka sen, och så hade hon köpt en present till mig. OCH ASSÅ OMG KOLLA VAD JAG FICK?!? Anastasias contour kit(och trosor från pink). Jag älskar älskar älskar den! Den är sååå fin, och så fina färger!!! Så tack så GALET mycket Hanna!!!!

Kvällen



Hellooo! Vid fyra så åkte jag och Hanna till Linnea och käkade galet god mat haha, mozzarella sticks, hotwings, lökringar och krostader med ost i, så jävla gott! Sen så kom Emil och Linus, då spelade vi först kubb och åt lite snacks oså. Sen så gick vi till en pir i närheten för de är så fint där haha! Sen drog alla hem! Skojig kväll iaf, puss!

Estocolmo




Hallå hallå! I Torsdags så åkte vi till Stockhooooolm, ska vara kvar tills i morrn eller på måndag. Idag så har vi hängt med lilla Zach, ätit på jensens sen käkat glass i Kungsträdgården! Puss! 

Eye of the tiger



Regnar ute så passade på att rita lite hehe ;)

Stugan





Hellooo! I fredags åkte vi till stugan och Julia följde med, vi sov kvar tills idag. Har åkt ring för första gången iår också woop woop så jävla kul haha! Har varit skojig helg iaf. Och idag på kvällen när vi var hemma så firade vi och lite fler Emil för han fyller år i morrn, käkade kebab och spelade minigolf oså! Puss!!

Sommarkväll


Hellooo! Idag vid 17 så åkte jag, Julia, Linnea, Emil, Linus och axel in till stan för sommarkväll! Första gången för denna sommar, tycker de bara är så sjukt mysigt att gå runt bara hahah! Puss!

RSS 2.0