Bird meets girl



Ritade en till "djurmänniska" haha ;)

Middag



Halloj!! Idag så käkade jag och Julia på bakfickan, såå gott! Sen så gick vi till en annan restaurang och åt efterrätt haha, godasteee! Sen så rullade vi hem till Julia en snabbis sen så drog vi och kollade på innebandy match! Hörs, puss!

B-day cake


Oreo cheesecake!! Jag och Hanna bakade igår natt, satan vad god den blev!'

Birthday!


Nu är även jag 15, yaaay!

Studiedag


Halloj!! Idag så har vi studiedag vilket är galet skönt, Hanna sov hos mig och nu sitter vi och äter frukost. Idag ska vi väl inte görs nå speciellt, träning ikväll bara. Puss!!

Fire

Halloojj!! Ute i skogen atm och grillar pinnbröd med Hanna haha!

Onsdag


Hallojj!! Det var ett tag sen haha, men har inte gjort så mycket så inte haft något att blogga om. Tränade handboll igår för första gången på svinlänge, har den sjukaste träningsvärken idag haha!! Men har varit i skolan idag som vanligt, och ska la inte göra nåt speciellt idag. Puss!!

Torsdag


Hallå hallå! Sitter atm och äter lita blåbär med mjölk samt äpple med kanel 1 min i micron (så gott!!) Idag var det skola som vanligt hade teknik ända fram tills lunch så det var lite segt bara. Fredag i morrn vilket är as nice!! 

Springmånad


Jag och en kompis har gjort en deal att vi ska springa var enda dag hela september ut (ej lördagar hehe) så de börja idag, och damn va otränad jag är hahah kondis finns ej nån stans haha. Men får väl hoppas de blir bättre, hörs!

RSS 2.0