Vad jag köpte i Paris

Revlon lip butter, 080 Strawberry Shortcake - Monoprix
Primer, Maybelline New York Baby Skin - Monoprix
Naked flushed, Urban Decay, Native - Sephora
Tröja - Bershka
Linne - NewLook

Eiffel

Typ hälften av alla bilder jag tog i Paris är på Eiffel tornet, så här är eiffel från alla möjliga vinklar ;)

Sverigeee


Hello friends! Landade halv fem och sitter nu i bilen på vägen hem. Paris har varit super men "borta bra hemma bäst" hehe. Pussss!

Day 7

Hellooo! Idag så åkte vi till la defense, låg ett stort köpcenter där så shoppade lite oså. Och de var det ända vi har gjort idag hehe. I morrn så åker vi hem juuue, sad but true. Puss!

Day 6

Idag var vi på Disney laaaand wehooo! Det var sååå coolt och roligt! Halv sex så var paraden sen elva så var det fyrverkerier osv, mellan så åkte vi ju självklart massa karuseller haha. Kom hem vid ett ungefär, och jag kommer somna om typ två minuter för är så trött hehe. Puss!

Day 5

 
Idag så åkte vi först till Notre dame och gick in i den och kikade lite, sen så gick vi i lite affärer, käkade och åkte hem. Så nu ska vi väl bara vara i lägenheten tills vi ska sova ;) Puss! 

Day 4

Hallojjj! Började dagen med att åka upp i Eiffel tornet, man såg typ hela världen! Sen så avslutade vi dagen med att åka till Sacre coeur sen så var det snipp snapp slut haha. Puss!

Day 3

Hellooo! Idag så var vi på louvren vilket är ett oändligt stort museum haha, där bl.a. Mona Lisa hänger. Så vi var där till fem ungefär. Efter de så gick vi över Pont Des Arts, kärleksbron med alla hänglåsen. Sen så käkade vi lite mat och nu är vi tillbaka i lägenheten och vilar fötterna, gått så mycket så fötterna typ sprängs haha. Puss!

Day 2

Lämnade lägenheten runt ett i morrse och gick till Triumfbågen och sen gick upp i den. Sen så gick vi i lite affärer och käkade, sen så åkte vi någon båt i någon timme. Och ja, nu är vi tillbaks i lägenheten hehe. Puss!
Glad midsommar btw ;)

Bonjour

Landade vid ett och kom fram till lägenheten runt tre, då packade vi upp osv. Sen så gick vi och käkade lite och handlade sen så har vi bara gått runt lite hehe. Puss!

Paris i morrn

Wehoooo


Stockholms haul ♥

Vad jag köpte i Stockholm igår

Mot Stockholm med Julia




Grades


2 A, 10 B, 4 C, 1 D

Skolavslutning outfit

Klänning - B.young // Skor - Skopunkten

Freckles

Har sett flera som ritat denna bild på insta (följer typ 100 drawings accounts hehe) så ritade den jag också ;) Vet dock inte vem det är om det ens är en riktig person aja. Puss!

Chanel bag

Såg på insta någon som hade ritat en chanel väska och jag tyckter att det såg "roligt" ut att rita, så ritade en jag också. Dock inte alls lika bra som den jag såg hehe men helt ok iaf ;) Puss!

RSS 2.0