Terminens verk




Här om dagen fick vi ta hem bilder från bilden, och ja detta är väl typ vad jag har åstadkommit haha ;)

Gårdagen




Igår var jag på grönan igen haha. Denna gång med trafikvakterna på skolan. Åkte efter skolan för vi slutade halv tolv och sen åkte hen vid halv tio, sjukt skoj! Mötte även upp Sanna med Zach vilket var jättekul de också. Lyckad dag iaf!

Drawing


Ritade lite nyss, och ungefär så där känner jag över stt det är måndag i morgon haha.

Igår


Var med lö friendos i går och överraskade Julia lite. Hade bestämt att vi skulle käka men vi var där innan och blåste upp lite ballonger och hade med presenter osv för hon fyller år snaaaart. Sen efter det så gick vi hem till Julia och hade skoj. Pussss!

Helgen





Halloj! I fredags så åkte vi till Stockholm på konfalägeeer. Så när vi kom fram fick vi gå runt fritt i Sthlm och när jag och Julia gick in i gallerian SÅ VAR KENZA DÄR Asså seriöst sjukaste. Det var typ ett glitter event så då var hon där ett tag och tog bilder osv. Jag och Julia blev SÅ starstrucked hahah, ställde oss självklart i kö för bild, helt sinnes hur snygg hon är!! Sen så åt vi gemensam middag på en Kina restaurang och efter den gick vi på bio. Vi så run all night, eller rättare sagt som andra såg den haha,för jag sov inprincip genom hela filmen. Sen så var vi på grönan hela lördagen och åkte hem idag. Har varit very skoj. PUSS!

Cara Delevingne



Ritade Cara Delevingne igår ;)

illusion



Ritade nyss ett glas lite illusionerat (finns ens det ordet haha) alltså att det ska se ut som det står på bordet. Bilderna åt höger är tagna uppifrån och dom åt vänster lite mer underifrån ;)

Helgen









Kom ju till Stockholm i torsdags, åkte till Sanna och Calle och gick till en liten maj brasa och kollade på lite fyverkerier oså.  Vann även ett mjukishjärta på nå spel också hehe. Sen på fredagen drog jag och Julia till grönan och var där hela dagen vilket var såååå kul!! Hade även en pool vid vår lägenhet vilket var sjukt nice. Sen igår så gick vi runt på stan och även fikade på dunkin donuts som har öppnat i gallerian! Sen så åt vi japanskt och sen fikade igen hehe. Sen kände för att åka ut på äventyr så åkte tunnelbanan till söder virrade runt där ett tag, åkte till Kungsträdgården osv hehe. Och idag så har vi typ bara packat och nu sitter vi på tåget påväg hem. Hoppas ni hade en bra Valborg för det hade jag! PUSSSSS!

RSS 2.0