Justin Bieber teckning

Hejsan! Började ju rita Justin för typ 100 år sen nej men några veckor sen och blev klar typ förra veckan hehe, men har inte orkat men aja. Nu får ni iaf se den. Jag blev rätt så nöjd men inte supernöjd ;)
 
Vad säger ni? Liknar det Bieber något?
Hehe blev minst nöjd med håret för det blev lite...aa...

Gotti tips

Det andra tipset är bara massa frukt och bär, om man kanske inte bara vill ha ett äpple så kan man ju köpa lite "roligare" frukter (eller bär) och äta det :D Eller göra fruktsallad ;)

Visste du att...

  • 100 personer varje år dör utav att ha svalt en penna
  • En mygga kan känna doften utav dig på 40 m
  • Under 1 år sväljer du ca 14 insekter när du sover, därav 8 spindlar (sjuuuk äckligt)
  • Högerhänta lever i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta
  • Coca cola var från början tänkt som medecin
  • Varje år dör det fler människor som blir sparkade av åsnor än dom som dör i flygolyckor
  • Du föds utan knäskolar, dom utveklas först vid 6:års åldern
  • Fallande kokosnötter dödar fler människor än vad hajar gör
  • I USA skickas ca 7 miljarder sms varje halvtimme, vilket motsvarar 65000 i sekunden (helt sjukt!)

Inspiration

Från we<3it


Loka - likes old school

 Dom nya loka smakerna likes old school är helt klart dom godaste lokorna! Så sjukt goda! Kul med lite roligare smaker också liksom i stället för bara "jordgubb" så "jordgubbsglass" hehe. Om jag ska rangordna dom så blir det så här:
  • 1 - Jordgubbsglass
  • 2 - Citronpaj
  • 3 - Choklad
Vilken är eran favorit? :)
 

Grattis Juliaaaaa

Grattis världens bästavän! 14 bast nu ju! Älskar dig bebo! PUUUUUSS på dig på din dag, sorry för jag inte kan vara där och fira med dig :( Ha en underbar dag nu det är du värd! <3

Snart så

Hej! Nyss satt oss på flygplanet, lyfter snart! Mot Turkiet :D


Starbucks! :D

Nom nom ;)


Väntar på flygbussen

;)

Nästa station Arlanda, Arlanda

 

Hejsan! Nyss satt oss i bilen på väg mot Arlanda! Whoppaaa :D

Ifall någon undrar så ska inte Sanna med till Turkiet, men hon tar tåget hem till henne från Arlanda ;)


Today's the day!

Hellooo! Gick upp för ett tag sen och har nyss duschat oså. Drar ju till turklandet idag :D Planet går ikväll runt sex, så ja åka här ifrån runt två. Nu ska jag käka lite frukost sen typ packa ner det sista. PUSS!


Film

Hejsan! Sitter på mitt rum nu och tittar på "Warm boodies" och äter lite gott :)

Superkrossen - i plockepinn

Min syster säger att jag ska skriva rubriker som kvällstidningarna gör...
 
Höhö japp hej! Sanna kom hem idag inte alls hon som tvingade mig att ha denna rubrik så mötte upp henne vid tåget runt sex. Nu har vi nyss spelat plockepinn, jag vann alla gångerna stort därav superkrossen. Nu ska vi kolla på film eller något. PUUUUUSS!
 

Inte långt kvar nu!

Drar ju i morrn! Hehe måste packa...
Kommer nog inte ha tillgång till internet så kommer inte kunna blogga denna vecka, men har gjort 1 tidsinställt inlägg till varje dag så att bloggen inte står helt still. Alla dom inläggen kommer upp vid 15.00 så kika in då!
Godisförbudsupdate: Jag får fortfarande inte äta godis när jag är utomlands nu men får äta efterrätter och glass och sånt :D


Nu

Kikar på Tonårsbossen och käkar youghurt med musli & banan ;)

Tacoooos

Kärlek! ♥  

Torsdag

Hejsan! Kom hem från skolan för ett tag sen, hade ju som sagt 3 prov idag (hade inget läxförhör för vår lärare var så snäll höhö) men tror att alla gick bra iaf. Nu ska jag iaf göra i ordning någon mat, eller aa bara köra något i micron hehe. Ingen träning ikväll heller så har inga planer alls för idag, så blir väl en chilldag. PUUUUSS!
Mitt hår ruffsade till sig lite vid handen men aja ;)

Morning

Hejsan gick upp tjugo i sju, kände mig lite extra seg nu när vi har haft sovmorgon två dagar i rad mitt i veckan. Men har iaf bytt om och fixat mig nu. Torsdag idag ju, skola som vanligt. Har 3 prov och 1 läxförhör idag gud så kul... Haha men det går bog bra. Puss!

Fick bli en gammal egopic för orkar inte ta en nu höhö ;)


Melon

Hej! Julia åkte hem för ett tag sen, och nu sitter jag på mitt rum och käkar melon och kollar på film Hunger games ;)

Cuptröja

Köpte denna tröja på cupen i helgen cuptröjan. Har blivit som en liten tradition att alltid köpa cuptröja på cuper, men har ju dom och träna i så ja höhö. PUUUSS!

Pluuuugg

Pluggar matte nu (eller aa har bloggpaus) och nu ska vi plugga svenska, sen blogga sen spanska sen blogga osv höhö ;)

Frukost

Hejsan! Gick upp vid tolv och gjorde i ordning frukost, så sitter och käkar toast och smoothie nu ;)

Film

Jag och Julia ska kolla på paranormal activity 4 nu, kommer seriöst skita på oss :O Aja Julia ska iaf sova här inatt också när vi ändå har studiedag imorrn. PUSS!


Mys med bästavän

Varmt bad med gott att äta ♥ 

Tisdag

Hello! Vi gick upp vid nio och fixade oss sen åt frukost oså. Vi hade som sagt friluftsdag dag och våran grupp började 10.15, så kom fram typ strax innan det. Sen gick vi runt till lite olika stationer i skogen och gjorde olika samarbetsövningar sen slutade vi :D Så kom typ nyss hem och ligger och slöar lite. PUSS!


New

Köpte detta i stan idag, ett par vit ballerina från Skopunkten och en ring från glitter (haha Julia köpte också en ni vet, vi ska gifta oss) ;)
 

Tåg

Hejsan! Sitter på tåget nu med Julia på väg mot stan, haha var tvungen att springa sista biten så att vi inte missade det så är lite flåsig nu haha. PUSS!


Måndag

Hej på er! Är i skolan nu och nyss haft bild, men nu har vi iaf rast. Idag efter skolan så ska jag va med Julia och sen ska hon även sova hos mig, för i morrn har vi fridlufsdag och då börjar vi 10.15 och sen slutar vi vi 11.30 :D Sen på onsdag har vi studiedag också. Puuuuss!


Nu

Tittar på hockey vm, Sverige leder ju med 2-1 :D Och så käkar jag jordgubbar med mjölk, mys!

Home

Hejsan kom nyss hem från den lååånga bilresan. Nu blir det väl att kolla på hockey, Sverige är ju i final :D Så yes får se om jag hinner packa upp lite innan de börjar. PUUUSS!


Hemväg

Hejsan! Sitter i bilen nu och har bara åkt i typ 10 min, men vi stannade på Hemköp och köpte lite färdkost också höhö fast vi ska ju ändå stanna och men det tar ju åtta timmar tills vi är hemma. Så lång bilresa väntad. Puss!


Bil

Är på väg tillbaka nu från en rolig kväll på Liseberg! :D


Mot Liseberg

:D


Mat

 
Hejsan! Förlorade alla matcher vi hade (hade en vid två också). Nu sitter vi och äter sen ska vi duscha och sen dra till Liseberg. Puss! 

Update

Hejsan! Kom fram vid halv fem och bytte typ direkt om och värmde upp oså, för hade match vid halvsju. Fast förlorade. Efter den så blåste vi upp alla madrasser och sen duschade. Nu har vi "fritid" fram till halv tolv så hela laget är ute och gör något så ligger jag och Hanna kvar på rummet för hon var tvungen att göra nån uppsats. I morrn så är våran första match halvtolv så måste ju käka frukost och sånt innan det, sen har vi en till match vid 4 och efter den ska vi också gå på Liseberg :D
PUUSS!

Kisspause i Västerås

Hahaha ;)


Mot Göteboooorg!

Whoppaaa ;)


Morning

Gick upp för en timme sen och åt frukost och packade ner det sista som jag inte kunde packa ner igår (tandborste osv) och nyss bytt om oså. Ska åka om ca en halvtimme för samlingen är kvart i åtta så yes. Puss!

Om uppdateringen är lite seg i helgen så vet ni nog varför, men gör lite inlägg när jag får tid ;)


I morgon

Ska ju som sagt på hanbollscup i morrn, ska åka tidigt på morgonen så kommer inte vara i skolan. Cupen heter Aranäscup (tror jag haha) och den ligger i Göteborg handbollens stad, fast egentligen ligger de i Kungsbacka som ligger lite utanför Göteborg. Blir en lång bilresa iaf. Som jag sa någongång tidigare så är det en utomhuscup, alltså att man spelar på gräs. Men när vi kommer fram i morrn så ska vi väll lämna sakerna och så sen tror jag att vi har match samma dag vid 7? Men är inte säker, men på lördag ska vi iaf försöka hinna med att gå på Liseberg :D Taggad inför imorrn iaf hehe. PUUUUSS!
Visste inte vad jag skulle ta för bild så tog bara nån när svenskalandslaget spelar, och om jag inte ser fel så är det Niklas Ekberg som skjuter ;)

Torsdag

Hello! Kom hem från skolan för ett tag sen, har väl varigt en helt vanlig dag. Eller haha på idrotten så hade vi terränglöpning, vi sprang en runda som vi alltid gör så när man nästan har sprungit klart så kommer man till typ en äng (man springer vid vattnet typ hela tiden fast högre upp om ni förstår höhö) och där stog vår lärare så skulle vi kasta nån livräddarsak, fast där finns det också en mini strand typ eller aa stenar, så nästan alla badade (jag "badade" bara från knäna  och neråt) även dom som inte hade idrottskläder gick i och doppade sig så fick dom gå runt med blöta kläder sen hehe. Hur som helst så är jag hemma nu och sitter vid datorn, träningen idag blev inställd för våran tränare skulle inte hinna för hon skulle fixa lite saker inför imorrn, mer tid för mig att packa. PUSS!

Godmorgon!

Hejsan! Gick upp vid halv och nyss bytt om och fixat mig och ska snart käka något. Torsdag idag ju vanlig skoldag har typ idrott sen slutar vi vid tre. Sen ikväll kl 6 så har jag träning som vanligt. Men före eller efter träningen måste jag packa till i morn! Höhö har inte ens börjat... PUUUUSS


Ge dom gratis bensin hela året!

Hahaha så jävla sköna ;)

You - Robin Stjernberg

Hur tror ni det går för Robin på lördag? Jag kommer ju nog missa det eftersom jag är på cup då.  Men jag tror faktsikt det kommer gå bra för Sverige, dock tror jag inte vi kommer vinna men kanske topp 5? ;)

Onsdag

Hejsan! Kom hem från skolan för ett tag sen, slutar ju tidigt på onsdagar :D Nu sitter jag i mitt rum vid datorn och sjunger lite vackert till musik haha. Idag ska jag faktsikt försöka få nått gjort (haha snart) så ska framförallt plugga! Har typ massa prov :S Men har lite andra småsaker jag ska göra också, men först äta höhö. PUSS!

Halloumi

Hejsan! Kom hem från träningen tjugo i åtta och då tog jag en skön dusch. Nu sitter jag framför tv´n och käkar halloumi och sallad samt kikar på hockey vm Sverige - Danmark. PUUUUUSS!

Tisdag

Hej på er! Kom hem från skolan för ett tag sen och sitter vid datorn nu, ska snart käka också. Träning kl 18 ikkväll som vanligt också, vet ej vad jag ska göra tills dess. Har typ massa saker jag "måste" göra men orkar inte höhö. PUSS!
Fick bli en sån här bild för orkade inte ta en "vanlig" #dött#öga

I skolan

Helloooo! Är i skolan nu och ska strax ha idrott, tror vi skulle spela fotboll idag. Så öhhh aa haha puss!


Things

Mamma kom hem med lite saker till mig från Ullared ;)

Monday again...

Hej på er! Kom hem från skolan för ca 1 timme sen och har typ spelat piano se dess eller aa synt, för idag på profilen så typ sjöng alla massa låtar och jara jara jara medans jag satt i ett annat rum med en lärare och spelade synt haha lärde mig "mad world" eller jag lärde mig den typ, kan spela ackorden och melodin eller vad man säger men när man ska spela det tillsammans blir det typ kaos haha men kan det typ nu. Men hur som helst så är det ju måndag idag, inga planer än så länge så får se vad som händer idag, nu ska jag iaf käka. PUSS!
 

Frukost

Vaniljyoughurt och start, bra start på dagen haha rolig jag var.. ;)

Söndag kväll

Hejsan! Kom hem från träningen för ungefär en timme sen, och "nyss" duschat. Nu sitter jag framför datorn och käkar billy´s pizza lyxmiddag hehe. Sen ska jag väl kolla på mästarnas mästare, sen partaj och sen café bärs som vanligt höhö. PUSS!
Old pic...

Drar iväg på träning

Ute träning i två timmar idag, cupen är ju om bara 5 dagar. Förra träningen fick vi även veta att vi ska köra med klister på cupen, gillar inte de för typ huden på händerna slits av varje gång man passar/skjuter så får man massa blåsor och ja. Men hur som helst så ska jag åka iväg på träning nu höhö ;)

Söndag

Hej på er! Afag åkte hem vid tolv. Nu sitter jag vid datorn och lyssnar på musik, har nyss haft ansiktsmask också. Klockan fyra har vi träning som vanligt så ska käka nåt innan det också. PUSS!


Godmorgon!

;)

Jordgubbar

Hej! Sitter på mitt rum nu och käkar jordgubbar med mjölk och kikar på smartare än en femteklassare ;)

Lagar mat

Like a boss! ;)

Lördag

Hejsan! Gick upp vid nio och bytte om och fixade mig lite snabbt sen gick och mötte upp Afag för ska va med henne idag. Har ju inte varit med henne på jätte länge så ska bli jätte kul, sen ska hon sova här också :D Så yes. Puss!


Nu

Tittar på Let´s dance och käkar honungsmelon ;)

Puss

Hejsan! Har ju varit med Hanna och Tilde hela dagen, vi sålde typ kakor hela tiden men vi "hann" spela kort också. Men dom åkte nyss hem och just nu sitter jag och bloggar höhö, let´s dance börjar ju snart så ska nog kolla på det. PUSS!

Undressed - Kim Cesarion

Kärlek till denna låt! ♥

Fredag

Hejsan! Gick upp för tt tag sen och duschade och åt frukost och nyss fixat mig oså. Idag ska jag vara med Hanna och kanske Tilde, vi ska sälja kakor till handbollen, men vi gör säkert nå annat också. PUUUUUSS!

Yeasterdays

Tröja från H&M, byxor från Cubus, Jacka från KapphAl, skor från Converse, ring från London och kamera från canon hehe ;)
 

Hemväg

Hejsan! Nyss att mig i bilen på väg hem nu. Idag har jag väl inte gjort nå speciellt, metat lite för det är förstametardagen idag höhö så var typ tvungen. Fick faktisk 5 fiskar. Puss! 

Ännu en resa bokad


 
Hejsan! I förrgår kväll så bokade vi en resa till Turkiet :D Har varit i Turkiet två gånger förr men, inte samma hotell haha. Hotellet ligger i Belek, all inclusive också. Vi ska åka den 25 maj och vara där i en vecka, bara 16 dagar dit! Sjukt! Men super pepp nu höhö ;)
Bilderna är från Ving :)

Morning

Hej på er! Gick upp efter nio och åt frukost oså. Idag vet jag inte vad jag ska göra, skulle egentligen åkt till nå ställe (som jag velat åkt ett tag) och fotat, men glömde ju kameran så ja. Nu sitter jag och kollar på spy kids 2 och dricker mer hehe. PUUUUSS!


.

Hejsan! Kom nyss fram till farmor & farfar. Hade packat min väska med kamera och dator men självklart då glömde ju jag den, kuuuul... Men ni får väll se dagens outfit i morn eller nå haha. Jag blev typ fett deprimerad för vad ska jag göra nu dååå?! Jaja men ska snart käka och så. Puss!


Sneak peak på dagens


Hallon

Hej! Kom hem från skolan vid halvtolv, då gjorde vi smoothie sen typ slappade och så. Sen gick vi till C och köpte hallon, så nu sitter jag och Julia och käkar hallon ;)

God morgon!

Hejsan! Bestämde mig för att gå upp lite tidigare i dag, så gick upp satte på mig morgonrocken gick ut ur mitt rum vände och slängde mig ner i sängen igen haha så bra gick det. Men kom faktisk upp typ 20 min tidigarr än vanligt så får nöja mig med det. Idag är det onsdag och då slutar vi ju tidigt, sen är vi ju ledig torsdag och fredag sen är det ju helg så blir en lång helg nu :D Efter skolan idag ska jag vara med Julia, sen framot sex så ska jag till farmor och farfar med mamma och pappa sen sova där också, så yes det blir en bra dag :D. PUUSS! 
Bild från igår, hehe ser jätte trött ut men jaja :)

Miss Decibel - Medina

Grym!

Dagens

Tröja - H&M, byxor - Cubus, jacka - KapphAl, skor - Converse, armband - Turkiet, ring - BikBok ;)

Tisdag

Hejsan! Kom nyss hem från skolan, har väl varit en helt vanlig dag. Vad första ute idrotten idag också körde brännboll (självfallet att mitt lag vann höhö) men nu ska jag käka sen vet jag inte. Men super varmt idag också! :D PUSS!


"Gotti tips"

Hejsan! Hade tänkte och börja göra lite tips på olika saker man kan äta om man inte vill äta godis, chips, kakor osv. Haha nu när jag endå har godisförbud. Så kommer slänga in lite "tips" då och då, och döpa alla till "gotti tips"( även en ny kategori som heter så ) seriöst kom inte på nå bättre jaja. Så det är typ saker man kan äta medans alla runt om en käkar godis eller liknande ;)

Så det första tipset är smoothie! Gott, enkelt och kallt höhö :D

Nu säger inte jag att all mina sådana här tips kommer var nyttiga utan bara.. ja hehe ni förstår ;)


Walking on sunshine whoooo

Sitter ute nu och solar och äter vindruvor, + bloggar och lyssnar på musik :D Kan det bli bättre?

Måndag

Hejsan! Kom nyss hem från skolan och bytte direkt om till shorts! Det är såååå varmt ute alltså älskar vädret just nu! 19 grader bah yeeey höhö. Så idag ska jag var ute! Puuuuuss! <3


Toast

Hej på er! Kom hem från träningen strax efter sex, då åt jag mat och duschade oså. Nu sitter jag i soffan och äter toast och kollar på mästarnas mästare, sen ska jag kolla på partaj och efter det cafe bärs sen sova höhö. PUSS!

Vad jag köpte igår ;)

Från H&M: Ett par vita shorts, ett par rosa mjukisshorts, två par tröjor/linnen, en vanlig vit blus.
Från KapphAl: En vit peplum topp.
Från Stadium: En rosa vit randig bikini.

Söndag

Hej på er! Jag sitter och äter frukost nu, mer jordgubbar, fast istället för att ha dom i mjölk så har jag dom iyoughurt så att det skulle bli lite mer som frukost höhö. Söndag i dag ju, träning kl fyra. Inga planer innan det så, puss!

Strawberries

Hej! Sitter i soffan nu och äter jordgubbar med mjölk (såååå gott) och kollar på hockey, nu gjorde Sverige 2-0 också yeeeey höhö. PUUUUUUUUSS!

Home

Hellooooo! Kom nyss hem från Valbo, köpte en del saker och är jättenöjd med det, ni får nog se det i morrn. Nu sitter jag i sängen och bloggar höhö, men vet inte vad jag ska göra nu kanske rita lite? Men ikväll så äre ju hockey igen så kollar nog på det. Puss! <3


Inspo

Från we<3it


Lördag

Hejsan! Gick upp för ett tag sen och duschade och åt frukost. Nyss bytt om oså också. Är MYCKET piggare idag än igår! Men fortfarande lite hostig och snuvig oså, men Inge feber vad jag vet. Idag ska iaf jag, mamma och pappa till Valbo för att handla/shoppa. För jag är tillräckligt pigg för det höhö. Aja puss! <3


Hockey VM

Hejsan! Hehe somnade till vid åtta och mamma väckte mig nu och sa att jag åtminstone skulle byta om. Somnade ju direkt innan hockeyn och min tanke var ju att kika på det så nyss lämnat sängen och sitter med familjen och kollar nu, missade ju en hel period så början av andra nu. Igentligen är jag inte så intreserad av hockey, men jaja. PUUSS!

Inte nog med att jag är förkyld oså, så har jag 39 graders feber också :(


Haha sötaste ungen!

Hon börjar sjunga vid 1:40 ;)

Nu

Ritar och dricker te ;)

Fredag!

Hejsan! Kom nyss hem från skolan. Har varit lite halvsjuk hela dagen, täppt i näsan, hostig och huvudvärk osv. Men har klarat igenom hela dagen i skolan, lite halvsovande höhö. Idag ska jag nog bara vila oså, rita lite kanske. Puss!


Banana pancakes

Hellooo! Käkar bananplättar nu (höhö inte pannkakor som i rubriken) super gott iaf. Plus kollar på let´s dance som är idag istället för i morn, eftersom det är hockey vm i morn. PUUUUUUSS! 
Hehe dom blev lite gulliga ;)

Ritar

Hejsan! Sitter och ritar nu (eller aa har inte börjat än men ska göra det när jag har publicerat dett inlägg) ska rita Justin igen höhö ;)

På väg hem

:)


Skola

Hejsan! Är i skolan nu och har nyss ätit. Skulle egentligen ha engelska nu men vi har inställd :D

Slutar tre i dag iaf så yes, puss!


Humorgalan

 
Hej på er! Sitter och tittar på humorgalan nu, plus käkar youghurt med massa ananas (haha what?!) aja gott iaf. Puss! 

Träning

Hejsan! Ska bara sätta upp håret sen dra iväg på träning. Vi tränar ute idag, hehe gillar inte att träna ute men iaf kul att köra match ute. Vi har cup om ca 2 veckor och det är en utomhuscup så det är därför vi tränar ute. Aja puss! <3

Btw så är jag inte på träningshumör för jag är så sjuuuukt trött hehe ;)


Onsdag

Hejsan! Jag och Julia har legat i sängen typ i hela dagen, eller vi gick typ upp för en timme och fixade oss vid tre. Nyss ätit och så har jag packat ner mina grejer för ska snart hem för har träning ikväll. Puss! <3


Frukost

Hejsan! Nyss gjort i ordning frukost, mackor med ost och skinka i ugnen. Håller på att starta en film nu *The notebook* så ska väll käka framför den. PUUUUUSS!

Fyrverkerier och majbrasan

Sorry för lite dåliga bilder men ;)
Nu är vi iaf hemma hos Julia igen och ska titta på film, puss!

RSS 2.0