Stockholm över Valborg


På tåget to lö Stockholm nu, woop woop!

New




Igår kväll så fick jag nå ryck att byta ut mina två tavlor som jag har över min tv.  Så satte mig ner och ritade två nya och wallaah!

Halloj





Hanna kom till mig vid fem, spelade lite kort sen åkte och käkade kebab, sååå gott!! Efter det cyklade vi till Sandbankarna och var där i nån timme och hade de skoj. Trevligt trevligt. Men hemma nu och ska typ kolla på nån serie och så innan jag ska sova. Hörs, puss!

Bowling



Halloj Halloj! Idag så åkte jag, Julia och Linnea till stan, gick runt lite och sen mötte upp Emil, Linus och Axel och käkade Max och sen bowlade. Skoj skoj. Och nu blire sleep over, hörs!

Sämsta på länge


Hahah ser ni vem detta är så kan ni fan få ett pris! Länge sedan jag blev såhär missnöjd ahahhaha

Springvecka




Bestämde med Julia och Linnea i måndags att vi skulle ut och springa varje dag hela veckan haha. Faktiskt rätt  skönt när man väl har gjort när man håller på är de bara hemskt ju ahhahah. Men här om dagen var det sjukt fint ljus ute när jag sprang så stannade till och tog lite pics hehe. PUSS!

Today's






Tröja - H&M // Byxor - Bik Bok // Jacka - KapphAl // Skor - Nike // Väska - Longchamp

Halloj från Sverige


Halloooo, kom hem igår, åkte på kvällen till Linnea och va med henne o Julia. Är med dom nu också ocj ska sova här, nyss käkar oså, pussssssssss!

New York dag 6



Hejhej! Sista dagen idag gaaah, åker hem i mooorn. Idag så har vi varit på Madame tussauds och innan så var vi på gossip girl trappan!! The MET steps! Sen har vi inte gjort så mycket mer haha, typ ätit. PUSSS!

New York dag 5


Halloj! Inte tagit en enda bild idag (??) så bilden är sen igår, men har inte gjort så mycket så. Började med att ta tunnelbanan till target för jag ville dit, sen åkte hem och käkade, och sen gick på bio. Gick på fast and furious 7 på imax och filmen var gryyym! Efter den så gick vi bara hem och spelade lite kort oså. Pussss!

New York dag 4








Hejhej! Började dagen med att köpa tunnelbanekort och tog sedan tunnelbanan till 9/11 mermorial, kollade lite vid den sen så gick vi på museet under där, ground zero, men man fick ej ta så mycket bilder där. Efter de så åkte vi över till Brooklyn och sen gick Brooklyn bridge tillbaka. Käkade på T.G.I fridays och sen åkte tillbaka till Brooklyn sen åkte heeeeem. Pussssss!

New york dag 3






Började dagen med att gå ner till vattnet och tog en båttur på 3 h runt hela Manhattan, sen så gick vi på ett museum som låg brevid, på ett hangarfartyg, var där resten av dagen. Nyss varit och käkat Kina maaaat very mätt very mätt. Hörs puuuss!

New york dag 2






Började dagen med att åka upp i Rockerfeller center, utsikt över empire och central park, very nice very nice. Sen så gick vi en sväng i central park och sen fortsatte vi gå mot de Naturhistoriska museet där natt på museet spelades in. Gick runt där i några timmar sen gick hem. Ska snart käka oså. Pussss!!

New York dag 1








Halloj! Började dagen med att åka upp i Empire state building, sjuk utsikt! Sen så gick vi runt i affärer fram tills vi skulle äta middag. Käkade på BBQ Dallas, de var SÅ mycket mat och de var SÅ jävla roligt gott! Pommes, entrecote, ribs, rostad lök, friterade räkor, pitabröd o sockerkaka (dock lite oklart haha) på en och samma tallrik, kan de bli bättre? Asså de kan ha varit bland det godaste jag har ätit i mitt liv! Sen när man hade käka upp inprincip allt och trodde att man skulle dö i matkoma så kommer dom in med små muffins när man skulle betala. ASSÅ VAR SÅ MÄTT! Hahah nog om min matkoma, hörs imorrn puss!

Frammeee


Åkte tidigt i morrse och kom fram 19 i svensk tid men bara 13 i NY tid så då blev de ju som att man knappt hade åkt nåt hehe. Bor i en lägenhet som ligger på 50:de våningen på 42:nd Street med sjuk utsik. Är helt slut i huvudet nu haha, klockan e ju egentilgen två, men bara åtta här så. Oklart vad som händer i morrn men nu får la se sen. PUSSS!

Arlanda


I bilen nu på väg mot Arlanda weeey!

New york


IMORGON DRAR JAG TILL NEW YORK, SÅ SJUKT TAGGAD!!
Kommer ha med mig kamera och dator så kommer blogga därifråååån! :D

1 april


Första april idag ju men drog mitt skämt igår så att folk skulle gå på de, haha! Men blir mycket roligare då. La ut detta på insta Hahaha dom flesta gick på de iaf ;))

RSS 2.0