Praaaag

Imorrn så drar jag till Prag, wehoo. Vi ska bara vara där i fyra dagar, så kommer hem på torsdag igen.



Första veckan i skolan

Hejsan svejsan! Nu så har vi gått första veckan i skolan sen sommarlovet. Jag började i måndags men började med lektioner oså igår. Har varit sjukt segt att gå upp så har varit såå trött, blivit en timmes powernap nästan varje dag när jag kommit hem haha. Men nu är de fredag och helg, känns välbehövligt! Förutom att sova så har jag inga planer för helgen. PUUSSS!

Justin Bieber

Ritade Justin Bieber häromdagen, gjorde även en video på det som ni kan se HÄR ;)

On the road


Bild från igår

Hallooo! Nu så sitter vi i bilen på väg hem, eller ska stanna till vid stugan innan. Igår så var vi på Skara sommarland vilket var as kul! Åkte big drop?!? (Vattenrutschkana som man går in i typ ett litet rum sen faller luckan man  står på och man faller 21 meter rakt ner) och ja, det var hemskt. Men så vi var där typ hela dagen och sov i Mariestad så bytte stuga. Puss!

Day




Började med att gå runt lite i Kungshamn sen så åkte vi över till Smögen, käkade lunch och gick runt lite. Sen så åkte vi Hunnebostrand och badade, sen så köpte vi krabbfiskespö och räkor och fiskade krabbor vilket var sjukt roligt! Hade aldrig gjort de förr vad jag kommer ihåg. Sen så åkte vi färga över till Malmön, kikade runt lite där osv. Nu har vi nyss käkade och ska väl sova om ett tag. Puss! 

Västkusten


Lämnade huset halv åtta på morgonen och kom fram halv nio på kvällen. Tog en liten halvt spontan tripp ner till västkusten med Sanna och Calle. Just nu är vi i Kungshamn men ska till olika ställen oså, åker hem på fredag. Nyss så har vi varit oxh badar och nu ska vi kolla på film och äta lite godis. Puss!

RSS 2.0