Måndag

Hejsan! Måndag idag, och den hära veckan så har vi prao. Jag och Julia praoar på ett café i stan ;) Men ja, det var väl kul haha. Aja slutade klockan fyra och då så gcik vi runt en sväng på stan innan vi åkte hem. OCH JAG KÖPTE HÅRFÄRG!!! Omg, haha men ska färga håret i morrn :S Men när vi kom hem så gjorde vi inget speciellt men sen så åkte vi och kollade på en innebandymatch haha. Men kom nyss hem från den iaf, så yes. Puss!

Quick drawing

Fick lite tråkigt, så ritade Agnes från dumma mig ;)
 

Köpte i Stockholm igår

En foundation från maybelline ♥

I morgon

I morgon är det ju måndag, men vi har inte en vanlig skoldag utan vi ska till Stockholm :D Vi ska på studiebesök på Tekniska museét för vi vann någon tävling på skolan och priset var att åka dit. Sen efter det så ska jag och typ halva klassen vara kvar i Stockholm och shoppa oså. Så det ska bli kul! Puss! ♥
Gamla bilder
 

Latest drawings

Istället för att rita personer med blyerts har jag börjat rita lite disney figurer med färg, mest tidsfördriv så har inte gjort så noga, men ritat Anna & Elsa från Frozen och sen Rapunzel ;) What ya think?
 
 

Fredag

Hello! Fredag idag, alltid lika skönt! Efter skolan så åkte jag och Julia in till stan och fixade lite med praoen sen käkade lite glass för det var så varmt. För några dagar sen var det varmt också och man trodde att nu var det snart sommar sen blev det värst snö orvädret! Haha, men inatt så smällte det bort och idag var det varmt igen, så skönt!
Lite bilder från i somras, vill ha sommar nuuuu!

Bästa låtarna just nu

 

Ny header!

Bytt header nu! Och ändrat lite småsaker tex förstorat inläggssidan osv. Vad tycker ni? Hiss eller diss? ♥
 
 
 

Frukost

Hejsan! Gick up för ett tag sen, och var as hungrig haha. Så gjorde en stor frukost som jag sitter och käkar nu framför ett avsnitt av pll. Idag så har vi studiedag vilket är såå skönt! Synd bara att det var på onsdag för vi skulle ju slutat nu ungefär, jaja. Men idag blir en chilldag, ska förmodligen byta header idag också. Puss!

The change

En bild från varje år ;)
 

Empties

Ni hittar min kanal HÄR ♥

Lite bilder från matchen

Jag är nummer 10 ;)
 
Hade ju som sagt sista matchen för säsongen idag/i morrse. Förlorade med 15-20 men jaja.
 

Fredag

Fredag idag! Tjohoo. Sorry för att jag inte har bloggat i veckan men har haft massa saker att göra. Hade konfaträff i söndags och i onsdags, hade soprov idag, har haft no inlämningsuppgift osv så ja. I morrn så har jag match, sista för säsongen så är sjukt taggad. Idag ska jag väl inte göra nå speciellt försöka lägga in lite tidsinställda blogginlägg osv. Puss!
 

Mello nudå

Vem hejar ni på?
 

Mello parodi

Haha skrattar lika mycket varje gång!

Basiron

Verkligen en superbra produkt mot finnar! Har på lite på kvällen sen så är den borta på 1-3 nätter. Den torkar ut finnarna så man får se till att återfukta huden ordentligt annars blir den jättetorr. Men rekommenderar basrion verkligen! Finns att köpa på apoteket för ungefär 150 kr. 

Var ni hittar mig

 

Stockholms haul ♥

Var ju i Stockholm i helgen och ja, det här är vad jag köpte ♥ 

RSS 2.0