Tips

Har ju tidigare tipsat om daily scrub & cream wash och måste bara tipsa om den här från samma "samling". Det är en moisturiser från neutrogena, och den är verkligen jättebra! Kostar runt 60kr och finns på H&M, Apoteket osv ♥

Dagen / nu

Hejsan! Har varit med Hanna hela dagen, har typ fotat, spealt biljard, spelat kort osv. Men hon åkte nyss hem. Nu så kollar jag på idol för såg det inte i fredags,  när jag kollat klart så ska jag duscha sen kolla lite på tv sen sova. Är typ helt slut i kroppen haha, eller slö är kanske ett mer passande ord, så kommer somna typ direkt när jag "släcker" haha. PUSS!
 

10-12

Hejsan! Kom hem för nån timme sen, föloade matchen med två bollar, 10-12 blev det. Käkade plättar direkt när vi kom hem och nu så gör vi väl inget specielt hehe. PUSS!
 

Tagga match

Hejsan! Ska snart dra iväg till Örbyhus för att spela match mot film, bloggar när jag kommer hem. PUSS!
 

Fredag

Hejsan! Slutade skolan två och har varit hemma drygt en halvtimme, har suttit och glagt in musik i listor på spotify för när jag laddade in premium så klantade jag till mig lite så att jag bara hade musik från 2012 typ. Aja, ska snart äta lite + kolla på sista avsnittet i säsong 2 av hart of dixie, nästa säsong kommer ut i oktober eller november tror jag. Sen så lite senr så kommer Hanna hit och ska sen sova här tills söndag fast vi bor typ nån minut i från varandra haha nej men hennes föräldrar skulle bort så yes. Fredag idag ju, hur skönt!? PUSS!
 

Morning!

Hejsan! Gick upp strax efter sex och bytte om sen la mig i sängen igen och läste twitter osv höhö, och har nyss fixat mig. Torsdag idag, och då har vi skolfoto vid tio, annars en helt vanlig dag, slutar tre och sen så har jag träning i kväll. På skolfotot i år så kör jag på en rosa tröja från Hollister och ett par svarta jeans från Cubus. PUSS! ♥
 

Födelsedagspresenter ♥

 

Pancakes

Hejsan! Kom hem från skolan strax innan tolv, slutar ju tidigt på onsdagar :D Då stekte jag och Julia amerikanskapannkakor som vi nyss har ätit. Gott gott! Nu ska vi filma en video där jag visar vad jag fick i födelsedagspresent så det kommer upp sen, så kika in lite senare. PUSS!
 

Tisdag

Hejsan! Kom hem från skolan för en liten stund sen, blåser och regnar sjukt mycket ute så var helt blöt när jag kom. Men nu så har jag bytt om till mjuikskläder och satt upp håret i en handduk ;) Ska snart fixa mig något att käka också, träning 18.15 ikväll som vanlig. PUSS!
 
Hoppas ni har en bra dag! 
 Haha visste inte vad jag skulle ta bild på så aa

My birthday

Nu är jag officiellt 13 år, känns bra att snäppa upp sig ett steg från 12 till 13 då alla mina kompisar är 14 haha. Men idag så vaknade jag vid 7 av att Julia sjöng ja må hon leva, så har varit vaken sen dess. Käkade middag i stan också, åt skit god pizza! Sen så när vi kom hem så käkade vi kladdkaka med rosa grädde och gelehallon och minimarshmellows, och är i världens matkoma nu haha. PUSS!
 

Nu osv

Hejsan! Julia kom vid ett och ska sova över här tills i morrn, för då har vi studiedag och... JAG FYLLER ÅR TJOHOO! Hehe ;) Men ja, vi har väl inte gjort så mycket idag. Körde en tävling om vem som kunde hålla handen på huvudet längst, jag gav upp efter 26 minuter hehe. Ska snart käka oså sen ikväll så ka vi väl kolla på film. Nu så sitter vi och bloggar och lyssnar på high school musical låtar haha. PUSS!
 

Update

Hejsan! Gick upp vid tio i morrse och har typ ritat hela dagen höhö, kikat på några avsnitt av hart of dixie också ;) Men nu så sitter jag och käkar amerikanska pannkakor med massa sirap till middag jag är så nyttig haha, gjorde dom lite större en vanligt för att det skulle gå fortare att steka hehe. När jag ätit klart så ska jag duscha sen typ kolla på tv. Puss! ♥
 

Eye

Blev nyss klar med ett öga som jag började rita här om dagen, blev faktiskt nöjd! :D
 
 

Painting

Träningen ikväll blev inställd så var i stället ute och sprang lite, sen käkade och duschade. Nu sitter jag och ritar lite, om en liten stund så börjar ju idol så ska kolla på det sen. PUSS! ♥
 

Torsdaaag

Hejsan! Kom hem från skolan för en timme sen ungefär, jag och Julia satt i cafeterian hela dagen och då får man sluta en timme tidigare. Så slutade två i stället för tre :D Nu så sitter jag vi datorn och käkar, ska sätta på ett avsnitt av Hart of dixie så fort jag publicerat det här inlägget hehe. Träning kvart över sex ikväll som vanligt ;)
 
 

iOS 7

Igår så uppdaterade jag till iOS 7, gillade det inte alls först men nu när man "upptäckt" allts som har uppdaterats så typ älskar jag det haha ;)
 
 
 

Foood

Nyss gjort i ordning lite mat, makaroner, skinka och grädde ;) Ingen i min familj är hemma så fick fixa mat själv, fast det är ju onsdag idag ju så skulle gjort det i vilket fall hehe. Så yes, ska käka det framför något avsnitt av Hart of dixie nu. PUSS!
 
 

God morgon!

Hejsan! Har nyss fixat mig oså och ska snart slänga i mig lite frukost, slutar 11.25 idag som vanligt ;) Inga planer efter skolan än så länge. Uppdateringen till iOS 7 kommer ju idag, men ser dock väldigt mycket ut som android :/ Aja, puss!
 

Vanlig tisdag

Hejsan! Kom nyss hem från skolan idag. Har väl varit en vanlig tisdag förutom att vi hade SO prov om kommuner och sånt, men det gilck väl helt okej ;) Nu så sitter jag och käkar och sen så ska jag byta om till träningskläder osv, för har ju träning ikväll. PUSS!
 

Skaffat youtube! :D

Ni hittar min kanal HÄR

God morgon!

Hejsan! Gick upp strax efter sex och bytte och sen la mig i sängen igen en stund innan jag fixade mig hehe. Måndag idag ju och skola, men även pric 1 vecka tills jag fyller år ;) Efter skolan idag så ska jag va med Julia, at her place. PUSS!
 
Hoppas ni får en bra dag!
 

Snygg outfit

 
Tröjan är från Gina, byxorna är från Nelly, jackan är från Gina, skorna är från skopunkten & iPhone skalet är från Fyndig ♥
 
Orkade inte länka sorry

Frukost

Amerikanska pannkakor med pannkakssirap. GASH VAD GOTT!
 

Äppelpaj

Nyss käkat lite äppelpaj med vaniljsås, eller...vaniljsås med äppelpaj haha. Gott gott!
 

God morgon!

Hejsan! Vaknade vid tio och fortsatte kolla påen film som jag började kolla på igår men var för trött för att kolla klart hehe. Sen så åt jag lite frukost och kikade runt lite på datorn, och jag har vä inte gjort så mycket mer. Idag ska jag väl typ fiska? Haha aa, men åker hem ikväll så ;) PUSS!
Tog en "spegelbild" i vattnet, blev ju som den blev haha ;)

Tacoooos

Tacos i skolan och tacos nu, klagar inte!
 

fredag den 13:onde

Hejsan! Fredag idag ju, whoppa whoppa :D Fredag och lördag är överlägset bästa veckodagarna! Men...det är ju inte vilken fredag som helst, utan fredag den 13:onde! Men har lyckats undvikt att snubbla eller nåt sånt hehe ;) Ikväll så ska vi till stugan och sen sova där tills i morrn så nu ska jag typ äta oså. PUSS! ♥
 

Ritat på datorn

Haha ritade lite snabbt på datorn för typ första gången. Kan ju inte säga att det blev så bra höhö, men var jättekul att göra skuggor oså ;) Ska lätt rita mer på datorn för då lär man sig ju och då blir det bättre och bättre :D
 
 

God morgon!

Hejsan! Börjar 10.10 idag , för skulle haft slöjd i två timmar på morgonen men vår slödlärsre skulle på nån kurs så vi fick sovmorgon :D Så gick upp vid åtta och bytte om och fixade mig oså, nu sitter jag och äter toast och ska sätta på ett avsnitt av Hart of dixie också sen så åker jag till skolan. Förutom sovmorgonen så är det vanlig skoldg idag, slutar tre och sen ikväll så har jag träning. PUSS!
 

Lovisa bjuder på...

Spaghetti carbonara ;)
 

Iphone 5s

Snart kommer ju Iphone 5s ut! Vet inte riktigt när men läste någonstans att den presenterades 10:de september (igår) och skulle komma ut i butik några veckor senare så aa men vet ju inte om det stämmer haha. Men detn verkar ju jättebra! Mest för att man låser upp med fingeravtryck höhö, Iphone 5c kommer ju också ut snart (vet inte om dom kommer samtidigt) men den verkar inte lika bra som 5c men dom är även billigare ;)
 
Kommer ni köpa den när den kommer ut? 
 

Wednesday

Hejsan! Slutar som vanligt tidigt på onsdagar, men idag så fick fick sluta ännu tidigare haha, men det gör ju inget ;) Nu sitter jag och bloggar samt tänker på vad jag ska äta hmmm, kanske pannkakor? Mamma köpte hem pannkaks sirap så vill ju testa haha. Men idag ska jag inte gör något speciellt förutom att göra middag ikväll som på varje onsdag. Så yes, puss!
 

Miley Cyrus - Wrecking Ball

Låten är helt okej men musikvideon är inte okej haha! 

Tisdaaaaag

Hejsan! Vanlig tisdag idag skola sen träning haha. Träning börjar kvart över sex, ska springa distans idag (första stunden haha) så yes. Sitter och käkar lite nu framför datorn, ja inte så mycket mer att skriva hehe ;) PUSS!
 

Mug cake

Här om dagen så såg jag ett recept på mug cake på någon blogg, såg jättegott ut oså. Så nu när jag ändå inte gjorde någonting så tänkte jag prova. Kan ju inte säga att det var gott men kan inte heller säga att det var äckligt för smakade i princip ingenting. Så det blev en stor besvikelse åt inte ens upp den haha, men skulle nog varit mycket godare om man hade något till, typ grädde?
 
Här är recept om någon känner för att testa hehe ;)
 
1 dl fiberhavregryn
2 äggvitor
1/2 dl mjölk
1 msk kakao
 
Micra i ca 2 minuter sen så är det klaaart
 
 

The Conjuring

Filmen jag & Julia såg igår var The Conjuring. Ja den var väl bra, men dog typ 59 gånger i minuten hehe, jätteläskig juuu!

Konfaaaa

Hejsan! Gick upp vid halv nio och käkade toast till frukost, sen kollade på svenska hollywood fruar på datorn oså, sen fixade oss. Om ca tio minuter så ska vi cykla iväg till kyrkan, för har första konfaträffen idag :D Och det är i fem timmar höhö börjar elva och slutar fyra. PUSS!
 

Candy landy

Heeeej! Julia kom för ett lite tag sen, hon hade köpte godis till oss hihi ;) Ska snart kolla på film oså. PUSS!
 

Cuties

Haha såååå söta! ♥

Nudlar

Hejsan! Sitter och käkar nudlar nu framför ett avsnitt av Hart of dixie ;) Mina föräldrar är i stan på nå firande så dom käkar där och jag gjorde bara något som gick snabbt hehe. Men dom kommer hem någongång inatt, men Julia kommer lite senare ikväll så sover hon här också :D PUSS!
 

Sergels torg - Veronica Maggio

Blir bättre & bättre för varje gång jag hör den!

Wish list

Fyller ju år om ett tag, 16 dagar för att vara exakt. Så här är lite saker som jag önskar mig :D
 
 
 

Breakfast

Hejsan! Gick upp tjugo i elva ungefär och typ elva började jag med frukost, amerikanska pannkakor blev det idag! :D Såååå gott! Så nu sitter jag och käkar det + läser lite blogg oså. Fick även veta att vi skulle vara på coop och sälja bingolotter (för laget) nu klockan tolv till tå hehe, får skynda mig lite ;) PUSS!
 

Nu

Äter popcorn och kollar på fångarna på fortet ♥
Bättre uppdatering i morrn 

Freeeeeeeedag :D

Hejsan! Kom nyss hem från skolan, fredag idag ju vilket är galet skönt! Men ska dock inte göra något speciellt idag haha ovanligt men ska plugga lite spanska, har typ 35 glosor och jag kan nästan ingen höhö. Men nu så ska jag käka lite oså. Puss!
 
Hoppas ni har en bra dag!
Tyckte denna bild var så vacker :)

Granola

Hejsan! Kom hem från träningen kvart i åtta ungefär, och dränkte händerna med babyolja haha för körde med klister idag, sen tog en snabb dusch. Nu så sitter jag och äter mjölk med Granola mullbär & kardemumma perfekt efter träning, och till frukost och alla andra tider på dygnet haha älskar dom, har seriöst ätit upp två paket på ungefär en vecka höhö ;) Men nu så ska jag fortsätta äta framför några avsnitt av Hart of dixie. PUSS! ♥
 

Just a regular thursday

Hejsan! Kom typ nyss hem från skolan och sitter vid datorn *suprice*. Träning ikväll 18.15-19.30 som vanligt. Ja en helt vanlig tråkig torsdag, inget speciellt i skolan heller. Ska käka lite nu sen byt om och sen kanske kolla på nåt avsnitt av Hart of dixie (måste verkligen "komma på" någon förkortning för det liksom "hod" låter ju inte så bra haha) och sen åka på träning. PUSS!
 

Lovisa bjuder på...

Fläskfilé & hasselbackspotatis ;)
 

Onsdag

Kom hem från skolan för en halvtimme sen ungefär, sååå skönt att vi slutar tidigt på onsdagar! Nu så sitter jag vi datorn och kikar runt lite oså *bloggar* haha. Inga speciella planer för idag mer än att jag ska laga mat ikväll, gjort en liten deal med mamma att jag ska laga mat på onsdagar ;) Ska snart äta något sen så ska jag nog kolla på några avsnitt av Hart of dixie. PUSS ♥
 

Tisdaaag

Hejsan! Kom nyss hem från skolan och sitter och käkar paj. Ska snart sätta på ett avsnitt av Hart of dixie också tror jag ;) Tränig i kväll 18-20 så yes haha. PUSS!
 

1 åååår

Idag fyller min blogg 1 år! :D På 365 dagar så har jag gjort 1289 inlägg, 3,6 om dagen höhö ;) Så jaa grattis till min blogg på 1-års dagen haha ♥
 

Måndaaaag

Heeeej! Kom nyss hem från skolan, och är med Julia nu. Jag sitter och bloggar och ja har ingen aning om vad Julia gör haha. Ska snart äta lite sen så ska vi baka till mammas jobb ;) PUSS!
 
Hoppas ni har en bra dag!
 

Smink

Jag & Julia städade mitt rum, haha låter jättekul men ja. Men då så "la vi upp mitt smink"(det jag använder dagligen) eller vad man ska säga, men har haft det i en väska inna så aa *ni ser väl på bilderna* men det blev så fint så var liksom tvungen att fota, dock så råkade jag redigera dom lite fult och sen så ersatte jag orginalen så när jag skulle "rädda" dom så blev det bara ännu fulare så yes haha ;)
 

Söndaaaag

Hejsan! Gick upp vid tio och käkade frukost framför ett avsnitt av Hart of dixie, sen så bytte jag om och har nyss fixat mig. Om en liten stund så ska jag möta Julia på station, så ska vi leka idag ;) Ska bl.a. göra någon matte sak. PUSS!
 

RSS 2.0