Furuvik




Hello! Idag så åkte jag Julia och Linnea och badade på furuvik för så varmt!! Sjukt skönt och skoj haha, tog en snabb tur förbi djuren också haha. PUSS!

Beach




Hellooo! Har varit så galet varmt idag!! Så jag Julia och Linnea har spenderat hela dagen på stranden haha, nu är de fan sommar på riktigt!

Day




Helluuu! I morrse så tog jag och Julia tåget till Stockholm för vi skulle på Zacharias namngivningsceremoni. Åt mat pch fikade osv vilket var super mysigt! Ännu mysigare när man får hänga med världens bästa Zach <3

Stockholm


På tåget påväg till Stockholm nu med Julia och Linnea :))

9kr mascara






Köpte som sagt denna mascara för 9 spänn, inga förhoppningar eftersom den kostade 9kr vilket var galet. Men när jag testade den så var den även sjukt bra!! Borde ha köpt flera än en haha!

Gårdagens shopping







Jag köpte en kjol och en klänning från H&M, en triangl inspirerad bikini underdel från NewYorker och sen en mascara i mini size från IsaDora FÖR 9 SPÄNN, helt sjukt haha. Men de var allt jag köpte puss!

Uppsala


På tåget mot Uppsala nu med Julia, blev lite spontant haha. Men sommarlov juuu!!

SOMMARLOV




Heeeej! Igår hade vi skolavslutning!! Så jävla sjukt. Slutade nian, ännu mer sjukt. Att sluta i min klass var sjukare. Allt skratt, allt gråt, alla minnen, all kärlek. Denna klass kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta <3 

I förrgår så hade vi alla nior avslutnings middag med föräldrar och lärare (alla bilder förutom den sista är därifrån) de var sjukt roligt, lärarna uppträdde massa osv. Sista kvällen som en klass, grät så sjukt mycket den kvällen haha.
Men sommarlov nu, både sorgligt och roligt. Men hoppas på en grym sommar iaf. Puss!

Friterade äpplen


Här om dagen testade jag att göra friterade äpplen haha. Hade inget recept eller något utan gjorde lite hur som helst, tog ett ägg, lite vetemjöl, lite ströbröd, lite socker och lite bakpulver. Doppade äppelskivor i det den friterade i olja, Sjuuukt gott!!

RSS 2.0