Drar snart till majbrasan

Mätt som en unge nu efter maten. Men ska snart dra i väg till brasan iaf :)


Skål! :)


Haha jag och Julia handlar efterrätt ;)


Valborg planer :D

Hejsan! Idag så ska jag ju först gå i skolan till tre, sen efter det så åker jag till Julia. Är där ett tag och sen ska hennes familj (och jag då) åka till nån annan familj (min gamla mattelärare höhö) och käka där. Sen typ går vi till majbrasan och kikar på fyrverkerier och fotar osv. Sen sover jag där också (alltså hos Julia). PUUUUSS!
 
Vad ska ni göra idag på valborg?
Bilden har jag redan lagt ut aja ;)

Pancakes

Nom nom ;)

Pluggar spanska

*Jag har så kul* höhö men ska snart gå och göra någonting annat som är roligare, vet bara inte vad, mend det mesta är roligare än att plugga så ;)

If I lose my self - One republic

IF I LOSE MY SEEEEEELF TOOOOOOOOONIGHT IT´LL BE BY YOUR SIDEEEEEE har den meningen i huvudet och hör mig själv sjunga det jättehögt *i mitt huvud* haha ;)
Men grym låt iaf !

Morning!

Hejsan! Gick upp vid kvart i 7 och bytte om och nyss fixat mig. Idag är det väl en helt vanlig seg måndag förutom att jag ska till tandläkaren 11.20. Nu ska jag äta lite frulle sen dra iväg till skolan. PUUUUSS! <3

Haha peace ;)


Nu

Tittar på mästarnas mästare, och käkar melon och ananas :D

Bil

Hejsan! Sitter i bilen på väg hem nu. Idag har vi väll inte gjort så mycket men typ, åkt fyrhjuljng, fotat, tittat på tv osv hehe. När jag kommer hem ska jag nog duscha (annars gör jag det i morrn) sen kolla på mästarnas mästare. Puss!

Bild som jag tog tidigare idag ;)


Inspiration

Från we<3it


Flowers


God morgon!

Hejsan! Gick nyss upp *trött*, är som sagt hos min farmor och farfar. Idag ska vi väl öhh jaa göra det vi känner för aja. PUUUUUUUUUUUUUUSS! 
Haha frågade Max och Lukas (mina kusiner) om dom ville vara med på bild, dom skulle föreställa tavlan där bakom haha. Hur tycker ni dom lyckades? ;)

Hemväg

Hejsan! Nyss satt oss på tåget på väg hemifrån Uppsala, körde ju som sagt lasergame! Det var faktiskt jätte kul! Fast skulle kunna varit längre, för en match är 20 minuter och det gick jätte fort! Men det laget jag var i vann iaf höhö. Nu ska vi till Esther och käka pizza, puss! <3

Bild på laget jag var med i (aa + en till som kortet) ;)


Mot Uppsala

Hejsan! Sitter på tåget nu med laget (fast bara ida som "fastna" på bilden) mot Uppsala för Lasergame :D


Plans

God morgon på er! Idag så skulle jag egentligen åkt till farmor och farfar med mina kusiner och sen sova där. Men i tisdags när vi hade handbolls möte så kom jag ju på att vi i laget skulle göra nåt (eller aa jag kom på det när vår tränare sa det). Vi ska åka ner til Uppsala och köra lasergame :D Sen efter det så ska vi åka hem till Esther (vår tränare) och käka pizza och sånt :D Våran lasergame tid är klockan 16 och vi skulle ta tåget vi runt 14 fast det tar bara 1 timme att åka aja. Men när vi är klar hos Esther så åker jag till farmor och farfar då istället och sover där och är där hela söndagen, så yes det är typ min dag/helg. Nu ska jag äta frukost och sånt. PUUUUUUSS! 
 
haha söt bild men googlade på lasergame och då kom den här upp ;)

Let´s dance

Hello! Pause i let´s dance nu innan röstning saken. Spelar ingen roll för mig vem som åker ut, bara inte Maria Montazami! Hon är typ största anledningen att man kollar hehe. PUUUUUUUUUSS! 
 
 
Vem tycker ni ska åka ut? om ni kollade/kollar ;)
Bild från Google

Berries

Hejsan! Sitter i soffan nu och käkar hallon och blåbär, som jag har gått och väntat på sen jag köpte dom haha. Och så kollar jag på Let´s dance ;)

Köpt hallon och blåbär

*dagen är räddad*


Idag är de freeeeeeeeeeeeedag

Hej på er! Jag kom hem från skolan för ca en halvtimme sen, och nu gör jag inge mer än att jag sitter vid datorn. Har haft mjukiskläder hela dagen! Så skönt ha det ibland, eller haha har det jämt hemma men liksom i skolan. Inga planer för den här dagen heller, så blir väl att göra *ingenting*. Kanske går till affären och köper jordgubbar eller nåt annat. Men känner mig bara allmänt glad idag hehe. PUUUUUUUUUUSS! 

Friday - Rebecka Black

Haha 100 år gammal och sämst låt, men var bara tvungen nu när det är fredag! ;I

Bloglovin

Apropå alla kommentarer om bloglovin byten. Jag gör inte bloglovin byten, av den anledningen att jag inte har bloglovin (hehe) så nu vet ni det och behöver inte kommentera mer om det. PUUUUSS! <3


Flowers

Bara för att det här är första gången jag ser blommor i  år *känner mig efter* ;)

Köpte igår

En tröja från Gina, ögonbrynspenna från H&M, visibly clear sak från neutrogena (eller aa jag köpte den på H&M)
Sen köpte jag även lite presenter till Julia ( hon fyller år snart eller aa om en månad hehe ) men det kan jag ju inte säga/visa ;)

Torsdag

Hejsan! Kom typ nyss hem från skolan, och sitter och äter nu (som vanligt). Som sagt inga planer för idag, men det är jätte fint väder ute så kommer förmodligen vara att vara ute en del *och drömma om att få lite färg höhö*. PUUUUUUUUUSSSSSS! 

Frukost

Hej! Sitter och käkar toast nu till frukost, och sen ska jag nog åka i väg till skolan. Torsdag idag ju inget speciellt, slutar vid tre. Aja, pussssss!

Okej, sådana här byxor är inte snygga!

Allvarligt, vill spy på utsvängda byxor! Dom är INTE snygga, fast alla har ju olika smak men seriously..


5 yttligare saker jag stör mig på

 


Home

Hej på er! Kom nys hem från stan, köpte lite smågrejer och så. Käkade hamburgare och smoothie osv. Men nu är jag som sagt hemma, och ska väl inte göra nåt speciellt vila typ. Puss! <3

Vacker bild ;)


Mot stan!


God morgon onsdag!

Hejsan! Gick upp för typ en halvtimme sen och bytte om och har nyss fixat mig, och ska snart käka lite. Idag är det onsdag igen och då slutar vi ju 11.20, så efter de så ska jag åka in till stan helt foreveralone höhö. Men och kika runt och köpa några saker. Puss!

Inspiration

Från we<3it, det kunde ni aldrig gissa va? ;)


10 saker jag stör mig på

10. När folk läser meddelanden men inte svarar..

Tisdag

Hej! Kom hem från skolan för ungefär 20 minuter sen och sitter och äter tacopaj nu ( ifall ni undrde vad jag åt ). Som sagt Tisdag idag om ingen har missat de och inga speciella planer, eller vid 18 så har vi föräldrar möte med handbollen fast spelarna ska också med så ett lagmöte så att säga. Men tills dess ska jag väl bara sitta och dega framför tvn. PUUUUUUUUSS! 
Bild sen i Fredags, gulligt att man ser spåret sluat aja hehe ;)

En stark resa med Morgan och Ola-Conny igen

Seriöst världens bästa program!Hahah typ gråter av skratt minst en gång i varje program, dom är så sköna! Dock tycker jag synd om dom för dom är så efterblivna :( Liksom hela programmet bygger upp på att är liksom aa så man skrattar mer åt dom en med dom. Men ändå dom är sååååå sköna! Börjar om 11 minuter helt klart att jag ska kolla! :)
Bild från Google

Shorts

Hejsan! Man behöver ju lägga på sig ett antal shorts nu till sommaren, och jag har gått och kärat ner mig i dom hära! Tycker det är sjukt snyggt när det är "jeans på en sidan och mönstrat på den andra" eller oftast beror på vad det är för motiv/mönster men dom här godbitarna är iaf från BikBok ;)
 
Snyggare "på"

#ThatPOWER - Will.i.am feat Justin Bieber

När jag först hörde den här låten (vilket var häromdagen) tyckte jag inte alls den var bra men har lyssnat på den mer och mer och den blir bättre och bättre så nu är den ju liksom bra!? Hahaha ;)
 
Vad tycker ni om den?

Måndag

Hejsan! Kom typ nyss hem från skolan och äter lite nu, idag har det väl varit en helt normal seg måndag höhö. Fick tillbaka matteprovet i dag också, näst bäst i klassen hehe. Idag har jag inga planer så blir väl att typ kolla på tv, kanske drar ut på en sprintur också om jag orkar, man är ju alltid så seg på måndagar aja PUUUUUUSS!
Bild från i Lördags

Man kan ju inte lägga sig hungrig?!

Hej på er allt gott folk! Nu sitter jag framför tvn och...äter...som vanligt... hehe men käkar toast, smoothie och melon, på riktigt jag äter JÄMT fast jag är hungrig jämt också höhö. + så kollar jag på mästarnas mästare sen ska jag se partaj. PUSSSSSS! :D

Kollar på fotboooooll! :D


Översvämning

Hejsan! I fredags när vi kom hem från stan tänkte vi kolla på översvämningen också när vi endå var där så gjorde en söt liten video också höhö
Haha det blev typ en stor sjö här i torsdag eller onsdags för typ när snön smälte så typ samlades allt vatten där efter som det är under markytan. Så det är där man egentligen ska gå under för att komma till andra spåret men nu är te 4 meter djupt där så nu står det massa gubbar där som hjälper en över spåret hehe ;)
 
Stog också i tidningen om det + så var det typ några som åkte runt lite trampbåt där också höhö ;)

God morgon

Hejsan! Vaknade för tio minuter sen och var jättepigg!? Av nån ful anledning hehe. Idag ska jag va med Hanna och sen vid 5 så drar vi till stan och kollar på fotboll. Både jag och Hanna har ju slutat på fotboll men dom har match idag så vi tänkte iaf komma och kolla. Nu ska jag väl fixa mig och så. PUUUUUUUSS! 
Bild från igår ;)

Lördagkväll

Hej! Sitter och käkar melon, äpple och banan nu och tittar på är du smartare än en femteklassare :)

Lalalala *sjukt vacker rubrik*

Hej på er! Har ju varit med Julia hela dagen eftersom hon sov hos mig, hehe vi har typ inte gjort nå speciellt förutom att fotat för vi typ låg kvar i sängen till halv tre ;) Men hon åkte hem för typ en timme sen så, jag har precis ätit och sitter nu framför datorn och lyssnar på musik osv. Snart ska jag hoppa in i dushen och sen ska jag väl typ kolla på tv? aja, PUUUUUUUSS!
Bild från tidigare idag ;)

Today´s

Jacka - KappAhl // byxor - Cubus // "hoodie" - Hollister // linne - KapphAl // skor - Stadium // armband - GinaTricot // ring - London // Iphoneskal - kjell&company

Let´s dance mys

Hej! Sitter i soffan nu med Julia och aa mamma, och kollar på let´s dance och äter morötter och gurka med dipp och popcorn (eller jag äter morötter och de och julia äter popcorn). Och dricker vatten och loka med jordgubbsglass smak. PUUUUUUSS! 

På väg hem

Hello! Sitter på tåget på väg hem från stan, vi bowlade ju son sagt sen käkade vi på donken. Sen gick runt lite i affärer och så. Fast vi var fem från början fast nu är vi bra tre höhö för dom andra tog bussen men vi tog tåg. När vi kommer hem (jag och Julia) så ska vi väll aa något mysigt iaf höhö. Puss! <3

Bild från bowlingen ;)


On tha bus with ma friends

Bilden blev ju lite smått gullig, var lite svårt att få med alla ;)


God morgon Fredag!

God morgon på er! Sovit gott?Det har jag iaf. Fredag idag och går som vanligt i skolan då till två, sen efter skolan så drar jag och några tjejer i klassen in till stan och bowlar! :D Så det blir mysigt, tror vi ska käka inne i stan också. Sen följer Julia med mig hem och sover hos mig också, så det blir super ultra mega mys! PUSS!
HAHA *bilden*

Inspiration

Från we<3it


Mästerkocken själv då!

Mamma och pappa jobbar så fick göra mat själv idag, stekte lite halloumi och slängde ihop en liten sallad till det. Supergott! Så sitter och mumsar det nu i uterummet samt läser lite bloggar och så. PUSS! 

It´s a wrap - Zara Larsson

Fått på hjärnan! Så går runt och nynnar hela tiden.. eller nu är jag själv hemma så nu typ skirk sjunger jag HÖGT höhö ;)

Torsdag

Hej på er! Vaknade i morse och hade ett helt upsvullet och rött öga (kuuul) så vanligaste frågan idag "vad har hänt ditt öga?" höhö, men nu är det nästan normalt igen bara lite rött fortfarande men inte uppsvullet. Nu sitter jag och gör typ inget (bloggar!?) och ska inte göra nå speciellt den här dagen heller *kul liv*. Men i morrn har jag faktiskt lite planer hehe, men dom får ni veta i morrn. PUUUUUUUUUSS! 
Bild från i tisdags 

Ute på kvällsprommis ;)


Fikapause

Tar ett litet break från mitt pluggande och käkar lite "mellanmål", smoothie och stekta mackor :D

Matteplugg

Inte så roligt, men med hög musik på datorn går det säkert bra hehe ;)


Onsdag

Hej på er! Onsdag idag ju och då slutade vi tidigt som vanligt, så sitter och äter nu framför datorn. Idag ska jag väl inte göra nå speciellt utan bara plugga, för har spanska och matteprov i morn. PUUUUSS! <3
 
Vad ska ni göra idag? ;)
Bild från igår :)

PSY - GENTLEMAN M/V

Vad tycker ni om den nya PSY låten? ;)

Dagens

Linne - H&M, byxor - BikBok, kofta - H&M, tubsjal - Gina, skor - stadium, armband - Gina, hjärtring - Gina, andra ringen - BikBok, Iphoneskal - panduro (fast gjorde den här saken själv) ;)



 

Tisdag

Helloooo! Kom nyss hem från skolan och hade Julia med mig hehe, så vi sitter och käkar nu. Idag ska jag va med Julia då höhö, får se vad vi hittar på. Som sagt ingen träning ikväll eftersom vi har uppehåll. PUSS!


Pics

Hejsan! För ett par timmar sen så frågade jag pappa om han ville ut och cykla för jag ville typ fota vårtecken höhö. Så vi satt och tänkte ett tag och då tyckte pappa att vi kunde åka till piren i stället (har typ varit där en gång innan när jag var typ 7) Så då gjorde vi det, fast vi åkte bil och inte cykla. Så gick vi fram och tillbaka på den och jag fotade lite granna sen åkte vi hem igen hehe, så kom typ nyss hem och sitter i soffan och kollar på en stark resa med Morgan och Ola-Conny igen haha dom är så sköna! Aja puuuuuss! 
 
Några utav bilderna ;)
Alla är oredigerade för jag orkade inte redigera dom hehe ;)

Shit, började nästan gråta :O

Sjuuuuuuuukt coolt! 

Måndag

Hej på er! Idag har det varit en helt vanlig skoldag eller, efter lunch så skulle alla klasserna "bort från" skolan för femmorna skulle typ kika runt hehe. Så våran klass och andra sjuan gick till sandbankarna och typ grillade, kul.. haha och det tar ca 45 minuter att gå dit också + är det "ler väg" aja när vi gick hem så började det regna så aa höhö. Idag ska jag väll inte göra nå speciellt sitta inne och mysa nu när det fortfarande regnar *älskar aprilväder..* PUUUUUUUUUUUUUUSS!
Bild från i fredags, för nu är mitt hår helt blött osv.. ;)

Partaj

Hej! Kom hem från träningen typ kvart i åtta och då duschade jag, sen gjorde jag i ordning en smoothie. Så sitter i mitt rum nu och dricker smoothie och äter vindruvor + kollar på partaj haha blir alltid på bra humör av det programmet, så roligt! PUUUUUUUUUUUSS!

New

Hej! Hann ju gå runt på stan lite igår innan bion så köpte lite saker då. En söt liten sommarklänning från H&M, ett armband och en ring från Gina ;)

 


Good morning!

God morgon på er, sovit gott? Jag gick nyss upp och aa hehe. Idag kommer farmor och farfar hit för käk och fika osv så det blir kul, sen ikväll har jag träning. Det är den sista träningen på två veckor för vi ska ha ett litet uppbehåll nu vet ni det höhö PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS!
Bild sen i fredags

Nu

Sitter i soffan och äter ananas och tittar på är du smartare än en femteklassare ;)

Det kommer aldrig vara över för mig - Håkan Hellström

Sååååååååå hääääärlig!

Oblivion

Hejsan! Kom nyss hem från stan, såg ju filmen "Oblivion" och den var faktiskt jättebra! Betyg ett till fem så får den 3,8 hehe. Nu ska jag äta mat och så sen mysa framför tvn bara. PUSSSS!
 
Trailern ;)

Bio time

:D

God morgon!

Hej på er! Jag gick nyss upp från den super sköna och varma sängen  #hemskt *trött*. Ska snart äta frukost och byta om och fixa mig och så. Sen ska jag, mamma och pappa gå på bio (Oblivon) och innan den börjar (vid tre) så ska vi luncha i stan också. PUSS! <3
Bild från igår ;)

Strawberries

Hello peeps! Sitter i soffan nu och tittar på Let´s dance och käkar jordgubbar och dricker te. PUUUUSS! 

Dagens

Tröja - Cubus, skjorta - haha någonstans (egentligen min brorsas hehe), byxor - Cubus, skor - Stadium ;)
 

Freeeeeeeeeeeedag!

Hejsan! jag kom hem från skolan för drygt en timme sen och då åt jag mat och nu sitter jag vid datorn och bloggar. Idag ska typ alla jag känner göa nå kul, och jag ska sitta hemma och göra ingenting *great*. Typ det ända jag ska göra är att åka och lämna matchkläderna till en utav mina gammla fotbollstränare (eftersom jag har slutat). Annars ska jag inte gör någonting. PUSSSSSSSSSSSSS! <3
Bilden blev lite suddig, aja ;)

Träning snart

Hejsan! Ska snart dra iväg på träning, har ju bara en timmes idag så aa. Puss!

Igga "fjonken" i mitt hår höhö ;)

Inspiration

Från we<3it


Torsdag

Hej! Kom hem från skolan för ca en halvtimme sen och sitter och äter framför datorn nu, idag ska jag inte göra nå speciellt eller 19-20 har vi träning men ska inte göra något tills dess. Puss! <3


Cafeteria

Godmorgon! Är i skolan nu fast inte på lektion för jag och Julia sitter i cafeterian hela dagen, så då slutar vi en timme tidigare också :D PUUUUSS!


Onsdagkväll

Hejsan! Julia åkte hem vid halvsju, och då åt jag mat och har inte gjort nå mer sen dess hehe. Om några minuter så börjar finalen av sveriges mästerkock som jag ska kolla på. PUUUUSS! 

Mys med bestie

Hello! För typ en timme sen så blev jag sugen på jordgubbar och smält choklad, sen säger glädjedödaren Julia att jag inte får äta choklad.. höhö, men vi åkte till C iaf och köpte lite frukt/bär så sitter och äter jordgubbar, hallon, blåbär och vindruvor nu framför tvn. PUUUUUUSS!

God morgon

God morgon på er! Onsdag idag och då slutar vi 11.20 vilket är nice, efter skolan ska jag vara med Julia, får se vad vi hittar på. Nu ska jag alldeles strax dra iväg till skolan. Puss! <3

Även första dagen av mitt 62 dagars liv utan godis...


Jag har givit mig sälv...


På väg hem

Hejsan! På väg hem från skolan nu, när jag kommer hem ska jag göra det vanliga höhö äta och så sen ikväll har vi träning. Puss!

Jag vet att jag är snygg när jag cyklar :)


Skolaaa

Halloj världen, jag lever! Höhö men är i skolan nu och ska ha idrott. Puss! <3

Super fin bild osv ;)


Haha fula solnedgångs bilder

Typ alla blev fula aja kan slänga upp några ändå ;)

Solnedgång

Hello! Var nyss ut och fotade solnedgången, dock blev bilderna typ öhh aa. Men solen gick ju ner sjukt fort?!
Jag var ute i max fem minuter och den bara försvann haha, aja puss!
igga bilderna i sig med fokus osv, var mest för att se skillnaden ;)

Nu

Käkar melon och frysta blåbär med lite kokos hehe, + kollar på film (The dictator) ;)

Måndag

Hej! Kom hem från skolan runt kvart över tre och åt lite och de. Nu sitter jag och bloggar höhö och lyssnar på musik osv. Idag ska jag inte göra nå speciellt vad jag vet så får väll sitta i ett hörn och ruttna jättekul! Haha nej men får se vad jag hittar på. PUUUUUUUUSS! 
ser typ lite aa ut på bilden aja ;)

God morgon!

Hej på er! Gick upp vida halv sju idag, sad but true.. Första skoldagen idag ju efter lovet, så tillbaka i gamla rutinera. Går vanlig dag idag så slutar vid tre, nu ska jag göra nån macka och äta innan jag drar till skolan. Puss! <3


Tips

Hejsan! Nu tänkte jag tipsa om en sak jag köpte här om dagen, och det är en ansiktsskrubb/ansiktspeeling som heter "Gunry facial scrub". Och den är faktisk rätt så bra! Har ju bara använt den några gånger eftersom jag köpte den i torsdags (tror det var då jag köpte den) men märker redan resultat, att huden är lenare osv. Så tumme upp för den, + så kostar den inte så myket heller, runt 20-30 kr (beroende vart man köper den). Finns och köpa lite över allt ica, coop osv. Den jag har luktar jordgubb och den luktar jättegott! Men finnns andra dofter också. Puss! <3

SNÖ!?

OKEJ, KAN NÅGON FÖRKLARA FÖR MIG VARFÖR DET SNÖAR!? DET ÄR JU FAN APRIL!?
 
Ge. Mig. Sommar. Nuuuuuuuuu

Frukost

Hellooooooo! Gick upp vid halv tolv och gjorde frukost, bananplättar, äpple och jordgubbssmoothie så sitter och käkar det nu framför datorn och läser bloggar osv ;)
Inga planer för idag förutom träning ikväll. PUUUUSS! <3

Nu

Kollar på fångarna på fortet och äter apelsin och lite små godis ;)

Ut för en liten springtur

Peace höhö, fokuset blev på lite fel ställe aja ;)
vackert underställ osv ;)

Inspiration

Från we<3it


God morgon!

Hejsan! Gick upp för ett tag sedan och satte på mig myskläder sen har jag bara suttit klistrad vid datorn höhö. Idh ska jag inte göra någonting, mamma och pappa är hos farmor och farfar men jag vill/orkade inte följa med så jag får hitta på nå med mig själv hehe. Puss! <3

En till bild sen igår ;)


Let's dance

Hej på er! Julia åkte hem vid halv åtta och nu sitter jag och kollar på let's dance, eller nu är det nyhets paus innan röstnings saken. Puss! <3

Bild från när jag och Julia var ute och fotade ;)


Cutie

Träffade på en gosig söt liten katt när vi var ute och fotade hihi ;)


Bak bilder

Lite bilder sen jag och Julia bakade ;)

Ute och fotar med Julia


Kladdkaka

Heeeeeej! Nyss gjort kladdkaka med Julia (höhö igen) super god iaf! :D 

Good morning sunshines!

Hello! Sovit bra? Haha jag vaknade vid fem av att våran hem telefon (som då låg i mitt rum) hade dåligt batteri så den började låta omgående så jag gick upp stängde av den och typ somnade om efter ett tag haha, sjukt intressant för er att veta! Hur som helst är det ju fredag idag och då ska jag va med Julia, hon kommer runt.. öhh haha jag vetinte när hon kommer aja. Puss! <3

Bokade resor :D

Hello! Bokat två resor till sommaren nu tjoho, en till Barcelona och en annan till Gotland. Vi åker med typ mamma och pappas jobb alltså haha dom från deras jobb ska inte med men alltså vi ska bo i en lägenhet som deras jobb äger så alltså inte på hotell. Till Barcelona ska vi 1 Juli och till Gotland ska vi 8 Augusti (båda är en veckas sak). Så det kommer bli super kul! :D PUUUUUSS! <3
 
bilderna är från google, första är från Barcelona och andra från Gotland :)


 

One way or another - One direction

Helt okej låt sätter sig på hjärnan! Men musik viedon är typ dubbelt så mycket bättre haha, kan inte sluta le när jag ser den ;)

Fruit

Man måste älska frukt! Största delen av dagens frukost består av frukt, apelsin, mandarin, kiwi, äpple och blåbär (som inte är en frukt men aja)
 
sen åt jag även två mackor och ett glas juice, men fotade de inte :)

Morning

Hej på er! Gick upp strax efter tolv (typ 20 min sen) och har inte hunnit gjort nå speciellt utan bara legat framför tvn och kikat på sjunde himlen höhö. Men ska snart gå och fixa frukost och allt sånt. Torsdag idag inga planer alls, sen blev träningen inställd ikväll så då har jag ännu mer inga planer! Buhu aja, puss! <3

Ännu en bild från igår ;)


Home

Hejsan! Kom nyss hem från Moa, vi gjorde lite olika saker typ körde Wii, fotade, bakade kladdkaka osv. Nu ska jag väll inte göra nå speciellt men typ kolla på tv eller sätta på nån film. Puss! <3

Bild från tidigare idag :)


Kladdkaka

Nyss bakat kladdkaka och sitter och äter den nu framför tv:n. Puss! <3


Wii sports nu

;)


Onsdag

Hellooo! Gick upp vid halv elva, skulle inte ha nåt i mot att sova lite till men hade typ världens konstigaste dröm så ville inte riskera att somna igen och fortsätta drömmen höhö. Idag ska jag va med Moa så ska åka dit efter jag ätit frukost och så. Puss! <3


Nu

Kollar på film och äter b&j (som jag inte ätit upp än hehe) PUSS! <3

Hahaha smart kille

 Jag ska nog dock inte göra det på ett på ett barn höhö ser ju ut att göra ont, fast går ju fort hehe ;)

Snart träning

Höhö vacker bild ;)

Tisdag

Hejsan! Gick upp vid elva och bytte om och så hur som helst klar nu, idag ska jag va med Hanna sen har vi träning ikväll. Har ju inte haft träning under påskhelgen så kommer bli skönt att börja igen :D PUUUUSS! <3

Morotskaka

klar nu, hehe tog lite tid efersom den skulle svalna innan man hade på "glasyren" super god iaf. Puss! <3

Bakar morotskaka med mamma :D

höhö :)

Frukost

Stekta mackor med philadelphia ost i mellean och en smoothie med blåbär, jordgubbar, apelsin juice och vaniljyoughurt ;)

Hej världen höhö

God morgon på er! Sovit gott? Det har jag iaf hehe, gick upp för en kvart sen ungefär. Idag är det ju måndag och ingen skola, det är då det känns som lov och inte helg haha. Idag ska jag inte göra någonting liknar gårdagen en hel del, men nu ska jag iaf äta frukost och så. Puss! <3

Bilden tog jag igår, också med nya jacka hehe ;)


RSS 2.0