Inte långt kvar nu

Åker ju i morrn :D Taggaaa!


Hemma

Hejsan! Har ju varit på furre hela dagen :D Badade först nån timme sen åkte karuseller + käkade glass. Mys! Men kom hem för en halvtimme sen ungefär och nyss käkat mat. PUSS!


På tåget

Hejsan! Julia kom till mig vid nio igår lite spontant och sov även här, kollade på paranormal activity och oth och pratade oså. Men nu sitter vi på tåget på väg mot furuvik. PUSS!


Home

Hejsan! Kom nyss hem från stugan, har väl inte gjort så mycket mer än åkt ring hehe. Nu ska jag duscha...snart...haha när jag orkar men planera lite för i morrn oså. PUSS!
Bilden tog jag i stugan tidigare idag

Nyss åkt ring

Kul som vanligt haha ;)
 

Mot stugan

Hejsan! Hick upp vid nio, haha gick ut ur mitt rum, in i vardagsrummet och slängde mig ner på soffan. Halvsov lite där innan jag fixade mig oså. Nu har jag nyss satt mig i bilen mot stugan. PUSS!
 

Strawberries

Hejsan! Sitter och käkar hemmaplockade jordgubbar nu, slår lätt jordgubbar man köper haha + så kikar jag på oth. PUSS!
 

Grillar

Bästa!♥
 

Filmtips

Soul surfer
 
 
Du gör mig galen
 
 
Ego
 
 
Lol
 
 
Mean girls 2
 
 

Haha

Hahaha skrattar lika mycket varje gång jag ser den här bilden från Turkiet!
Bilden är inzommad, därav kvalitén

Ritar

Heeeej! Sitter och ritar nu + sjunger falskt med till massa musik haha ;)
 

Frukost

Hejsan! Gick upp fär ett tag sen och stekte plättar, så sitter och käkar det nu framför några avsnitt av oth. PUSS!
 

Nu

Käkar vattenmelon + kollar på One tree hill ;)
 

Rmm

Senaste timmen (?) så har jag suttit och kollat på massa rmm (random making movies) videos, trots att jag sett alla typ 1000 gånger haha men gaash dom som är med är så sköna och roliga just like the videos! Dom som jag tycker är bäst/roligast är dom nedan ;)


I paketet

I avslutningspresent utav Sanna så fick jag välja valfritt plagg från Ivyrevel :D Så valde denna supersnygga peplum toppen, jättenöjd! Taaaaack Sannaaaaa! ♥
 
 
 

Jamie´s world

Har suttit och tittad på några utav "Jamie´s wrold videos" ett tag nu, haha alla tjejer kan nog relatera till dom nedan! ;)

Paket

Hejsan! Mamma var nyss och hämtade ut ett paket som jag beställde för några dagar sen, men vad som är i får ni se i morrn haha ;)
 

Drar ut och springer i värmen

Puss! 
 

Smoothie

Ligger och steker i solstolen nu med en jordgubb & blåbärs smoothie i handen, niceeee! ;)
 

Frukost

Hejsan! Gick upp kvart över tolv och sitter och äter frukost nu, yoghurt, musli och jordnötter. + Så kikar jag på oth höhö. Inga speciella planer för idag, men ser ut att vara jättevamt ute, så kanske badar/solar osv. PUSS!
 

We got the power - Loreen

Hörde Loreens nya låt förrän idag, hörde den på radion när vi åkte till stugan, haha på vägen hem också för den delen. Eller ja har säkert hört den någon gång tidigare men inte "reagerat". Men hur som helst så låter det verkligen inte som Loreen! (Dock mer nu i videon när man ser henne också hehe) men känns inte heller som "Loreen". Men låten är väl helt okej i sig, refrängen sätter sig i huvudet! ;)

Ring

Hejsan! Kom nyss in från att ha åkt ring :D Första gången iår. Flög även av för första gången i mitt liv :O Trodde jag skulle dö haha. PUSS!
 

Mot stugan

Hejsan! Gick upp vi halv åtta, är mer eller mindre vaken nu haha. Är iaf på väg till stugan nu. PUSS!


Melon

Hej! Kom hem från Hanna för en stund sen och har nyss skurit upp lite melon som jag ska äta framför några avsnitt av oth. Puss!
 

Glass

Hejsan! Nu sitter jag och Hanna på hennes studsmatts med en filt och käkar glass. Mys! 
 

God morgon!

Hejsan! Gick upp strax efter tolv och duschade, nu sitter jag vid datorn och läser lite bloggar + funderar vad jag ska äta till frukost. Idag ska jag va med Hanna, så hon kommer väl när jag är klar hehe, om inte jag komer till henne då men aja. PUUUUSS!
Gammal bild från Turkiet

Ice cream

Hej! Nyss kollat på en film, första twilight filmen hehe. Men nu avslutar jag med glass och One tree hill ;)
 

Home

Hejsan! Kom nyss hem från mormor, fikade, badade fötterna haha, varit med Frida, käkade tacos och jordgubbar osv. Men hemma nu som sagt, ska väl sätta på en film nu eller nåt. PUSS!


Bil

Hejsan! Gick upp vid halv tio och bytte om och fixade mig och käkade lite frulle oså. Nu sitter vi i bilen på väg till mormor, lyssnar på musik och käkar godis hehe. PUSS!


Idas sommarvisa

Denna låt känns bara liksom "midsommar" så mysig haha! Lyssnade på den när vi gjorde kransar, blev värsta stämningen hehe ;)

Maaaaat

Grillad entrecote, potatisgratäng, grillad majskolv, vitlöksbröd, sallad, bea & tzatziki GOTT!
 
 

GLAD MIDSOMMAAAAR

Hejsan! Jag och Sanna har nyss gjort i ordning ett varsin midsommarkrans, tycks? Haha ;)
 
 

Nu

Äter jordgubbar med mjölk och socker + kollar på One tree hill ;)
 

Bada bada baaaada

Niceeee! ;)
 

Frukost

Hej! Gick upp för ett tagsen och har nyss gjort i ordning stekta mackor i smör och sirap, så ska käka dom framför nåt avsnitt av One tree hill. PUSS!
 
 

Nu

Äter youghurt med frysta blåbär + kollar på One tree hill, haha har blivit stadard att kolla på det ;) Men det är såååå bra!
 
 

Dagen

Hejsan! Har ju som sagt varit på Furuvik med Julia hela dagen. Kikade på lite djur, badade och spelade på lite chokladehjul. Så ja det var mysigt hehe, känns så bra att vi kan göra detta varje dag haha eller aa när vi vill för vi har köpt säsongkort :D Men Sen så åkte vi hem till mig och käkade lite halloumi, men nu åkte hon nyss hem. PUUUUSS!
 

Onsdag

Hejsan! Gick upp vid åtta (!?) för att jag skulle till tandläkaren kl 9. När jag kom hem från det så la jag mig i sängen och kollade på några avsnitt av One tree hill. Idag runt ett så ska jag och Julia till Furuvik och typ bada oså :D Så nu ska jag äta frukost och fixa mig osv. PUSS!
 
 

Fruit

Hejsan! Åt mat för nån timme sen, efter det så tog jag ett snabbt dopp i poolen sen en skön dusch. Nu sitter jag på  mitt rum vid datorn och käkar ananas, melon och kokos (haha mest för att det såg så tomt ut i mitten). Ska snart sätta på One tree hill och kika på några avsnitt. PUSS!
 

Macarons

Haha jaa dom blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig om jag säger så... Dom ser ut som jag vet inte vad haha, men ja det var första gången så + så gick typ hälften sönder när jag skulle ta av dom från bakplåtspappret. Men dom smakade väl gott, eller det i mellan smakar mest smör men aa ;)
 

Baka

Hejsan! Vaknade strax efter elva och var sugen på att baka macarons hehe, så cyklade till coop och köpte några saker som jag behövde. Och nu är det väl bara att sätta igång haha. PUSS!
 

Bad

Hejsan! Vi rengjorde poolen nyss, så kände mig mer eller mindre tvungen att bara doppa mig en snabbis so I did. Rätt så skönt ändå, runt 25 grader ;)
 

Pizzaaaaaaa

 
 ♥
 

Wake me up - Avicii

Hörde den här låten igår för att alla spammade twitter med den haha. La in den i min spotify lista direkt, och nu lyssnar jag på den hela tiden haha ;)


God morgon!

Hejsan! Vaknade stax efter ett och gick nästan upp direkt för var så utvilad haha. Idag har jag inget in planerat, men ser ut att vara rätt så varmt ute så kanske går ut och solar en sväng. Eller går ut springer om jag orkar haha. Men nu sitter jag och äter frukost, start & youghurt. PUUUSS!
 

Vad jag valde/köpte på Make up store

En concealer, concealerborste, primer och en highlighter :D Hihi super nöjd, TAAAAAACK BESTIEEEE! ♥  
 

Vill ni veta vad som finns i denna?

Bara vänta och se haha ;)
 

Home

Hej! Nyss kommit hem från stan. Var jättekul! Haha berättar mer sen. Puss!


Planer för i morgon

Hejsan! Julia fyllde ju år sen för typ någrea veckor sen (hehe) men iaf när jag var i Turkiet så var inte med på tjejkvällen dom hade, så jag och Julia tänkte göra något bara hon och jag, det vi ska göra är att åka till stan och gå på privatkurs hos make up store, typ bli sminkade oså. Sen får vi även välja ut produkter för 500 kr. Så yes, ska bli superkul :D PUSS!

Snabb update

Hej! Har som sagt bakat med Hanna hela dagen, men nyss käkat lite fooooood iaf. Nu ska vi gå ut och köra water challange. PUSS!
 

Lördag

Hejsan! Gick upp frö en timme sen och åt frukost, bytte om och fixade mig oså. Idag ska jag vara med Hanna, vi ska mest baka för i morgin så ska vi (handbollslaget) sälja fika, dock så ska jga inte vara med utan så gör något myckeeeet roligare (berättar i kväll eller i morrn). PUSS!
 

One tree hill

Hej! Har bestämt mig nu för att börja kolla på One tree hill :D Så börjar nu med första avsnittet i säsong 1, får se hur många jag orkar/hinner se idag. Även poppat lite popcorn till ;)

 

Water drops

För ett litet tag sen bröjade det att ösregna, blåsa och åska, pågick i 5-10 minuter sen slutade det tvärt och så blev det sol haha svensksommar, men efter regn kommer solsken va? Haha. Aja när det hade slutat regna så sprang jag ut och fotade alla vattendroppar efter regnet på alla växter hehe, men blir rätt så nice effekt ;)
 

Mascara

Den här mascaran False lash effect mascara från MaXfactor som jag köpte för någon vecka sen är verkligen jättebra! Man får långa och fina fransar :D Helt klart bästa jag har använt! Kostar 179 kr, så lite dyrare en tex dom från maybelline som kostar 149, men de är värt! Finns och köpa typ överallt, Åhlens, H&m, Kicks osv ;)
 
Hehe på "med bilden" ovan så klumpade de ihop sig lite men men
 

Breakfast

Hejsan! Gick upp vid tolv och har nyss gjort i ordning frukost (tjugo i 2 höhö). Gjorde någon sorts av typ grötkaka haha, såg det på en annan blogg så tänkte testa. Bara att blanda ihop 1 ägg, 1dl havregryn, 2msk kakao, 1 banan & 1dl vatten och köra in i micron. Var helt okej, dock ingeting jag kommer göra igen haha. PUSS!
 

Friends with benefits

Hej! Sitter på mitt rum nu och käkar melon och ska titta på film, friends with benefits blev det ikväll hehe. PUSS!
 

Ny teckning på G

Denna gång tänkte jag rita Kenza ;)
 

Amerikanska pannkakor

Hej! Nyss gjort i ordning frukost (eller blir typ brunch) amerikanska pannkakor blev det! :D Hehe dom blev lite gulliga, men goda ändå ;)
 

Movie time

Hejsan! Kom hem strax innan nio, hoppade in i duschen direkt. Nu sitter jag på mitt rum och tittar på film what to expect when you´re expecting + äter kladdkaka ;)
Haha fråga mig inte varför jag delade den så här 

Kladdkaka

Hej! Jag och Julia har nyss bakat kladdkaka, så sitter och käkar det nu. GOTT!
 
 

Onsdag

Hej! Kom hem strax efter tolv från en rolig kväll på furuvik. Åkte karuseller, käkade sockervadd osv. Det vet du och Norlie & kkv var det som uppträdde :D När vi kom hem så typ bäddade vi sen låg och pratade en stund sen somnade runt halv tre. Vaknade kvart i tolv i morse segade oss upp, gjorde stekta mackor i smör och sirap till frukost. Och nu ligger vi bara och latar oss hehe. Senare ikväll så ska vi ha handbolls avslutning på brämmen (haha en strand) och typ grilla oså. PUSS

 Bild från igår på Norlie & kkv

Jag & bästavän

Gud känns verkligen inte som sommarlov! Men denna sommaren kommer bli den bästa på länge, inte sitta inne och göra ingeting liksom hehe ;)
Fick lite blommor från Julias mormor också, hihi hon är så gullig ;)
 
 
 

Ben and jerry´s

Hejsan! Sitter och trycker i oss massa b&j nu gaash så gott! Var ett tag sen nu hehe. PUUUSS!
 
 
 

Avslutnings outfit

Peplum topp från KappAhl, byxor från Cubus & ring från Glitter. Till det så ska jag ha ett par vita ballerina och eventuellt svart skin jacka ;)
 

Plans

Hejsan! Idag ska jag först till skolan halvelva, då ska vi vara i idrottshallen och titta när niorna får betyg + kör dragkamp mot lärarna osv. Sen går vi till vårat klassrum och får våra betyg osv. Sen så åker jag med Julia hem till henne och käkar pizza med hennes familj hehe, sen ska vi köpa en stor fet ben and jerry och trycka i oss, eftersom mitt godisfurbud upphävs i dag. Sen ska vi väl göra något, eventuellt fixa oss. Sen runt sex så ska åka till stolt & nykter i furuvik och vara där till tolv. Sen så åker vi hem till mig och så ska Julia även sova här :D PUSS!
 

Nu

Tittar på "berättelsen om pi" ;)


Nails

Hej! Nyss fixat naglarna, gash fixar aldrig naglarna haha! Men kände bara för det nu, sen är det ju avslutning i morrn så. Vitt med silver glitter på blev det ;)
 

Home

Hejsan! Kom nyss hem från Julia, vi har typ inte gjort nå speciellt men typ kollat på film, pratat och skrattat höhö. Men nu ska jag duscha! Gud alltså skolavslutning i morrn, känns verkligen inte som det! Men efter jag har duschat ska jag kanske sätta på en film, ska försöka komma i säng iaf i lagom tid ikväll så att jag ha lång tid på mig i morrn, fast vi börjar halv elva men endå hehe. Aja, puss!

Söt bild hehe ;)


Klassensdag

Hejsan! Sov ju som sagt hos Julia inatt hehe, gick upp vid nio och bytte om och fixade oss oså, sen käkade lite frukost innan vi åkte till campingen, hade ju klassensdag idag så vi badade oså. Men nu är vi iaf hemma hos Julia igen och ska väl göra något hehe. PUSS!


Jordgubbar

Hej! Jag och bestie sitter och käkar jordgubbar med mjölk nu, ska sätta på en film snart också. Mys! PUSS!
 

Fulstyle

Haha jag och Julia kör fulstyle med strumpor & ballerina ;)

Mot bästavän!

;)


Söndag

 

Heeeej! Gick upp runt tio, och har typ suttit vid datorn sen dess, nyss bytt om och ska snart fixa mig oså & gör o ordning en god frukost. Lite senare så ska jag till Julia och sen även sova där, för vi har klassens dag i morrn och då ska vi va på en camping och grilla samt bada osv. Men ja det blir bra iaf, hehe puss!

Gammal bild ;)

Nu

Tittar på filmen "Crazy stupid love" ;)

Vad har lilla Lovisa gjort denna dag?

Hejsan! Efter jag hade käkat fruokost så gick jag ut och stekte lite i solen i någon timme, sen började det regna så sprang in. Sen har jag typ kollat på film hela dagen, såg b.la. Mean girls 2. Nu har jag nyss har jag duschat och ska snart äta tacos :D PUSS!
Bild från Turkiet, haha vet att jag står konstigt med benen men aja ;)

Jetski

 
 När vi var i Turkiet så hyrde jag och pappa en jetski, så fick man typ åka runt lite i 10 min. Har tänkt att vi ska ha gjort det förr när vi varit utomlands men aldrig blivit av, men nu gjorde vi det iaf. Det var jättekul! Trodde att jag skulle flyga av hela tiden haha, men jag hade ju inget att hålla i mig i mer än pappa. Kändes som att den skulle vicka hela tiden också haha aja kul var det iaf ;)
Pappa fick köra hela tiden för under 16 så fick man inte

Frukost

Hej! Nyss gjort i ordning frukost, Fruktsallad: Melon, vindruvor, ananas & banan. Så sitter och käkar det nu. Inga planer för dagen, men ser ut att vara rätt så fint väder fast har dock inte varit ut och känt, men om det blir varmt så är jag väl ute en sväng hehe. PUSS!
 

Köpte idag

Ansiktsmask, deodorant och en mascara ;)

Dagen

Hejsan! Har ju som sagt varit med Julia i stan idag, vi gick runt och kollade i affärer, fikade oså. Tänkte gå på en liten spontan bio också men gick ingen film vi ville se hehe. Men sen åkte vi hem till mig och var här i ett par timmar, men nu åkte hon nyss hem. Käkade grillat idag gaaash så gott höhö, puss!

Jag har en fin dubbelhaka *punkt*


Fika med bästavän

Mys!


God morgon!

Hej på er! Gick upp för ett litet tag sen, nyss gjort frukost blev stekta mackor idag. Idag så ska jag till stan med Julia, åker runt 1, så yes hehe. PUSS!
 

Nu

Kom hem strax innan nio, tog en snabb dusch oså. Nu har jag myst mig ner i pyjamas med en kopp te i handen och ska kolla på filmen "Soul surfer" ;)

Bil

Hejsan! På väg hem nu från stugan. Jag är typ nå sjukt trött! Haha men blir nog piggare om ett tag, men bär jag kommer hem ska jag väl sätta på en film och glo framför eller nå höhö. Puss!


Trip

I fredags när jag var i Turkiet så åkte jag och pappa (mamma ville inte) båt och kollade på lite vattenfall & grottor oså. Åkte i en rätt så liten båt (eller ja normal stor) så det var vi, han som körde och två andra. Det var mysigt hehe, var ute i ca 2 timmar, fläktade jätteskönt haha. Hoppade i och badade en sväng också :D Fick även köra båten ett tag höhö ;)

Fishing

Hej! Gick upp vid halv tio och käkade frukost och så, men nu håller jag på att meta. Haha har fått en abborre men that´s it. PUSS!

Fiskpedikyr (?)

I Turkiet testade jag på fiskpedikyr (haha vet inte om det heter så, men iaf när fiskar äter på ens fötter) mest för nöjets skull inte för förtternas. Men det var jätteskönt! Haha kittlades, speciellt när dom kom mellan tårna :O Haha, sen fick man mjuka och lena fötter som ett + bara ;)

Human - Anton Ewald

Anton Ewald har ju släppt ett nytt album som heter "A", alla låtar är faktiskt rätt så bra men min favorit är "Human" ;)

Home

Hej! Kom hem från skolan för ett tag sen, chilldag idag som sagt sen var det tacos till lunch också höhö. Nu sitter jag vid datorn och bloggar hehe. Men om 1-2 timmar så ska vi åka till stugan, så yes. PUSS!

Onsdag

Hejsan! Onsdag idag, då slutar vid 11.20 om inte tidigare. Vi ska bara ha marschträning inför skolavslutningen och sen ska vi kolla på brännboll (niorna mot lärarna) så chilldag idag. Efter skolan så ska vi åka till våran sommarstuga och även sova över till torsdag. Men nu sitter jag och käkar toast till frukost. PUSS!


Bilder från Turkiet

Här kommer massa olika bilder från när jag var i Turkiet ;)

Nu

Hej! Kom precis hem från skolan, vi slutade en timme tidigare så det var chill :D Men gjorde typ inget hade två timmar rast och avslutade med Bamse typ hahahha. Nu ska vi väl äta nåt sen får vi se. Puss!


Tisdag

 

Hejsan! Gick upp "tidigt" idag också, för insåg igår att det var jätte skönt att ha längre tid på sig på morgonen. Tisdag i dag ju, då ska vi typ städa ur skåpen osv. Sen är det öppen scen (talangjakt) och sen tror jag att vi slutar vid tre. PUSS!

Bjuder på denna vackra bilden ;)


Tjääääna!

Julia åkte hem för ett litet tag sen, nu sitter jag i sängen och kikar runt lite på datorn. Snart när jag orkar så ska jag gå och duscha, sen ska jag väl typ kolla på tv sen sova. PUSS!

Dagens

Linne - KappAhl, blus - H&M, byxor - Cubus, jacka - KappAhl, skor - converse ;)

God morgon

Hej på er! Gick upp klockan 6 idag, gaah så tidigt! :O Haha men brukar ha klockan på 6 (5.59) och brukar sluta med att jag går upp typ sju, men ja hur som helst så har jag bytt om och fixat mig nu, ska snart äta frukost. Skola idag, sista riktiga skoldagen om jag fattat det rätt. Slutar vid tre, och då ska jag va med Julia :D PUSS!


Du gör mig galen

Hej! ligger i sängen nu som jag gjort i stort sett hela dagen hehe men kikar på filmen "Du gör mig galen" + käkar melon, päran och banan. PUSS!

Daylight - Maroon 5

Helt klart Maroon 5´s bästa låt! Åhh så jävla braaaaa! ♥  

Tillbaka

Heeeeeej jag lever! Landade med flyget runt fyra igår och kom hem vi sex, haha somnade direkt. Nu är jag iaf mer eller mindre vaken och ligger i sängen och degar. Idag ska jag väl mest inte göra någonting, ladda in bilderna från kameran till datorn och så. PUSSSS!


Tips

Dom här produkterna från netroguena är verkligen super bra! Cream wash & daily scrub är dom jag har ( oil-free moisturiser är också jättebra har inte testat dom andra från samma samling men dom är säkert också jättebra ) och man blir jättelen om huden efter älskar den känslan och ja dom gör sitt jobb haha, rengör och så. Rekommenderas verkligen! Finns att köpa på tex H&M ( Kostar runt 60-70 kr ). Plus så luktar dom jättegott också :D

RSS 2.0