Vad jag köpte i stan igår

 En moisturiser, handsprit & ett nivea lip butter som luktar sjuuukt gott!
 
 

You make me - Avicii

Vad tycker ni om Aviciis nya? Jag tycker den är okej, men inte mer :/

Morning!

Hejsan! Gick upp vid tio, kom knappt upp, inte för att jag var trött utan för att jag har sån träningsvärk i magen haha! Men nu så sitter jag inne i köket med datorn + käkar frukost, citronyoghurt & melon blev det idag ;) Inga planer för denna dag, ska väl bara vara hemma och slöa höhö, kika på några avsnitt av hart of dixie som jag började kolla på igår, så yes. PUUUSS!
 

Freeeeeeeedag

Hejsan! Gick upp vid kavrt över sex och bytte om sen gick jag och la mig i sängen igen haha, låg där it typ tjuogo minuter sen så gick jag upp och fixade mig, och nu äter jag frukost ;) Fredag idag ju :D Då slutar vi vid två, och då så ska jag och Julia in till stan, våra sommarlovskort går ju ut på lördag, så då måste vi gå tillbaka till stämpelkort buhu :( Haha, puss!
 

Torsdag

Hejsan! Kom hem från skolan strax efter tre, och har nyss käkat. Ikväll så har jag träning i mellan 18.15-19.30 ;) Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra faktiskt, ska kanske rita lite? Aja. PUSS!
 

Krångel

När man kollar på min blogg i mobilen så blir det inte alls som det ska haha, men ni ser på bakgrunden, den ligger ju liksom fel?! Så här ser det iaf ut för mig, kommentera gärna om det ser likadant ut för er! Måste komma på något sätt att fixa de :/
 

Tv-serie probleeeeem

Nyss så såg jag sista avsnittet av Gossip Girl, sad but true. Sjukligt bra serie! Inte bättre än One Tree Hill men aa haha ;) Men nu är frågan vilke serie jag ska börja kolla på nu? Pretty Litte Liars? The vampire diares? 90210? Hart of dixie? Aa någon utav dom ska jag börja kolla på iaf men vet inte vilken :O Aja, puss!
 

Ny design!

Som ni ser (om inte uppdatera) så har jag bytt design nu, eller aa bytt header och bakgrund sen fixat lite små saker. Jag är nöjd iaf, första headern jag har gjort själv :D Julia har ju gjort dom andra ;)
 
Vad säger ni? Hiss eller diss?
 

Onsdag

Hejsan! Kom hem, vid kvart i tolv, slutar ju tidigt på onsdagar :D Då käkade jag lite och sen så nu i någon timme har jag suttit vid datorn och fixat massa, snaaaart klar med designen, så håll utkik ;) PUSS!
 

Ny design på G

Hejsan! Kom hem från skolan strax efter tre, käkade och sen har jag suttit vid datorn sen dess (eller aa till och från) och hållit på med en ny design, den kommer förhoppningsvis upp i morrn, för bakgrunden är inte riktigt klar. men nyss så har jag duschat och nu ska kolla på Svenska Hollywood fruar som börjar nu ;) PUSS!
Bild från google

Goooood morning!

Hejsan! Gick upp vid halv sju och bytte om och fixat mig oså, och nu sitter jag i sängen med datorn och bloggar lite snabbt. Så fort jag har skrivit klart detta inläggså ska jag ta något snabbt och äta sen packa idrottskläder och sen cykla iväg till skolan. Vanlig skoldag idag, slutar vid tre om inte annat. Ikväll 18-20 så har jag träning också. PUSS!
Bilden blev lite "kornig" men aja ;)

Idol

Hejsan! Julia åkte hem vid sju, då åt jag mat och sen så har jag väl inte gjort så mycket sen dess. Haha tidigare i dag så körde jag och Julia någon vatten challenge där man skulle dricka 2 L vatten så fort som möjligt, och mådde såååå illa haha, Julia drack typ halva men jag drack hela, var helt uppstoppade efter det, men nu är jag normal igen efter att kissat typ 100 gånger höhö. Men nu ska jag kolla på idol. PUSS!
Haha från typ Bulgariens idol, och garvar ihjäl hela tiden när jag ser den

Monday

Hejsan! Slutade tio över två, skulle egentligen sluta tre men fick sluta tidigare :D Nu är jag med Julia och vi gör väl inget speciellt just nu, ska snart käka något sen får vi väl se. Btw hade simprov idag, UTE i ån/älven, har alltid åkt till badhus men nu så blev det inte så haha. Men aa det gick väl bra, lite kallt bara. PUSS!
 

Hoppas ni har en bra dag!

 

Toast

Hejsan! Kom hem vi fyra och har suttit vi datorn sen dess ungefär, fixat massa saker oså. Men nu sitter jag och mamma och käkar toast och dricker te + kollar på tv, ska duscha lite snabbt också snart när jag ätit klart, sen ska jag kolla på något avsnitt av gossip girl sen sova ;) PUSS!
 

Hemåt

Helloooo! Gick upp vid halvtio i morrse, åt frukost osv. Sen så åkte vi ut med kanoten och åkte till lite öar och fiskade och så i ungefär 2 timmar, sen så åt vi mat + äppelkaka som efterätt ;) Sen så packade vi ihop våra saker och nu sitter vi i bilen på väg hem. PUSS!


Snygga tröjor ♥

Första HÄR // Andra HÄR // Tredje HÄR // Fjärde HÄR

Good morning!

Hejsan! Vaknade vid nio och gick upp vid halv tio ungefär och käkade frkost och bytte om oså, sen så fiskade vi en stund, sen fikade och nyss så har vi varit ute och paddlat kanot ;) Och nu sitter vi i friggeboden (där vi sover) och håller på med våra datorer höhö. PUSS!
 

Sillhouette

 

På väg

Sitter i bilen nu på väg till stugan ;)


Fredag

Hejsan! Slutade två idag så kom hem strax efter det och då åt jag lite och nu bloggar jag ;) Fredag idag ju, och heeelg första veckan i skolan (efter sommarlovet haha) avklarad. Om ett tag så kommer hanna hit så ska vi väl gör nåt sen senare så ska vi åka till stugan sen kommer vi hem antingen på lördag eller söndag. Så yes, puss!
Fin bild ;)
 

Filmtips

Här om dagen så kollade jag och Julia på "Mama" den var faktiskt jättebra! Inte bara läskig utan den var fin också ♥
 

Torsdag

Hejsan! Kom hem från skolan tio i tre ungefär, fick sluta tjugo minuter tidigare ;) Nu sitter ja vid datorn och sjunger högt...högt...högt haha alltid när man är ensam hemma. Inget planerat idag eller, ska kanske städa mitt rum, för gjorde det inte igår höhö. Men ska iaf äta sen får vi se vad som händer. PUSS!
 

Tips

Om du inte vill lägga ner massa pengar på en dyr hårolja så funkar denna håroljan från Proffs utmärkt! Kostar 50-70 kr ungefär. Brukar använda den (oftast) efter jag har duschat när håret nästan har torkat men fortfarande är lite fuktigt, och då är det inte så torrt och "frissigt" längre. Finns att köpa på H&M ♥  

Onsdag

Hejsan! Kom hem från skolan för ett tag sen, och suttit vid datorn sen dess ;) Ska snart käka något, sen sätta på gårdagens idol på datorn eftersom jag missade det. Sen ska jag nog städa mitt rum hehe, saker överallt! Plus så ska jag nog rensa min garderob. PUSS!
 

Morning!

Hejsan! Gick upp vid sex, bytte om sen så la jag mig i soffan med massa filltar, så kallt! Sen så fixade jag mig och nu bloggar jag ;) Som sagt vanlig dkoldag idag, slutar 11.25 så det är braaa, inga planer efter skolan heller så. PUSS!
 

Svenska Hollywood fruar

Hejsan! Kom hem strax innan nio, satte nästan direkt på Svenska Hollywood fruar som börja idag, fixade naglarna sen skar upp lite melon och nektarin som jag käkar nu. Efter Svenska Hollywood fruar så ska jag byta om oså sen sätta på ett avsnitt av gg och sen sova ;) PUSS!
 

God morgon!

Gick upp strax innan halv sju och bytte om och fixade mig oså, sen packade väskan med skolsaker (mappar pennor osv) och ja, nu sitter jag och bloggar. Går till tre idag, sen halv sex så har jag träning, sen efter träningen så ska vi till våran tränare och äta sen prata om säsongen osv. PUSS!
 

Idol

Hejsan! Om några minuter så börjar ju idol 2013 :D Ska självklart kolla, tycker det är jättekul att kolla på sådana program ;) Ska fixat nåt och käka till innan först bara, tror att jag ska ta lite frukt sen några chokladbollar som jag och Julia gjorde idag. PUSS!
 

Måndag

Hejsan! Kom hem från skolan strax efter halv tolv, käkade och nu sitter vi & bloggar osv. Hade bara "prat dag" idag, gick igenom schemat oså, ska ha det i morrn också sen har vi lektioner på onsdag, sluttar 11.20 på onsdagar i år också :D PUSS!
 

Best friend TAG

Igår gjorde jag och Julia Best friend TAG på hennes Youtube, and here it is! 

Skooooola

Hejsan! Hade alarm på halv fem i morse, gick upp vid halv sex och bytte om och fixade oss oså. Sen käkade vi toast som frulle bulle. Skolan börjar ju idag, känns verkligen inte som det! Sommarlovet har gått sjuuuukt fort vilket alla lov gör, börjar ju i åttan alreadyyyyy :O Aja ska bara blogga nu sen dra iväg till skolan. PUSS!
Ser lite halvt drogad ut på bilden ;)

Stockholm + Gävle haul

♥  

Morning

Hejsan! Vaknade kl 10 för vi hade alarm, ska "träna" inför skolan haha så kör vi tidigare i morrn så aa haha. Men vi gick upp typ halvtolv så...höhö men då så käkade vi frulle sen fixade oss oså. Nu sitter vi i bilen på väg mot stan, ska först till dollarstore sen så släpper Julias föräldrar av oss i stan, ska inte shoppa haha shoppade tillräckligt i Stockholm, men vi ska väl gå runt lite och aa. PUUUSS!


Talk

Hellooo! Kom hem strax efter fyra, käkade, sen så körde vi massa challenge höhö. Sen så duschade jag + packade lite, nu är vi på bussen på väg till Julia, ska sova där tills söndag. Sååå aa, puss!


I'm comming home, comming homeee

Hejsan! Sitter på pendeln nu hem till lilla Skutskär, är hemma runt fyra ungefär. Ska va med Julia ett tag då i guess. Haha Babsan (lars-åke) sitter på tåget också haha, får se om vi går fram sen och frågar om bild höhö. PUSS!


Returning home

Bye bye Grönan!
 

Grönaaaan

Hejsan! Gick upp vid elva och har redan hunnit ätit frukost, bytt om & fixat oss. Om ett tag ska vi in till stan och bara gå i nån affär sen käka, sen så drar vi till Grönan och är där resten av dagen och åker karuseller :D PUSS!
 

Pratar med heliuuuuuum

Videon är från Julias videofyme so you know höhö ;)
 
 

Day

Helloooo! Shoppat idag som sagt, lunchade på Jensens också. Men kom hem för drygt en timme sen, har gjort lite mat nu som står i ugnen. PUUUUSS!
 

Morning / plans

God morgon! Vaknade kl 9 av alarm, sen gick vi up efter tio, bytte om och fixade oss sen käkade frukost. Och ja nu sitter vi och bloggar höhö. Snart så ska vi till stan och shoppa massaaaaa, så det blir shopping idag :D PUUUSS!
 

Framme

Hejsan! Kom nyss fram till Sanna & Calle, kollade på filmen Wonderlust på tåget, så resan gick bra ;) Nu sitter vi här alla med varsin dator höhö, ska snart käka tacos oså :D PUUUUUSS!
 

Plans

Hellooooo! Om ett tag så kommer Julia, så ska vi leka en stund sen så tar vi upptåget till Uppsala, tankar på sl kort, sen tar pendeln till T-Centralen där vi möter upp Calle, sen åker hem till dom. Ja ska alltså till våran kära huvudstad, ska shoppa & gå på Grönan oså, sen åker vi hem på fredag så yes, nice nice! PUUUSS!
 

Nu

Käkar melon och kollar på gg, haha standard! 
 

God morgon!

Frukost: Päronyoghurt, start & vinduvor 
 
Hejsan! Gick upp för en timme sen och bytte om och nu sitter jag och äter frukost. Idag ska jag va med Hanna, ska b.la. sälja nå rabbatkoder för handbollen, men gör förmodligen nå annar också ;) Ska bara äta klart & fixa mig innan jag åker till Hanna. PUUUSS!

Present

I Lördags när vi var hos mormor så fick jag detta i tiiiiidig födelsedagspresent utav min moster med familj, presentkort på Hollister (350:-) :D + ett grattiskort då höhö. Fick det då eftersom jag och Julia ändå ska till Sthlm på tisdag ;)
 

Hemåt

Hejsan! Sitter i bilen på väg hem nu. Har väl inte gjort nåt speciellt idag, skulle åka ring men då började det att åska, och nu spöregnar det. Är nå sjukt trött, kommer sova som en stock inatt! Puss!


Day

Hejsan! Har ju firat farmor idag, så typ halva släkten kom höhö, var 18 pers + en liten gullig bebi. Alla dök väl upp någongån vid ett, halv två, så käkade vi vid halv tre. Sen så fikade vi, åt tårta oså ;) Sen så åkte alla hem vid sex ungefär.
 
Nyss så har jag, Max & Lukas (dom stannade, ska sova här) varit ute och åkt ring :D Blåste sjukt mycket i början så flög av efter 20 sekunder typ höhö, sen så lugnade de ner sig lite så ;) Nu har jag precis duschat av mig lite oså, sitter nere i stugan forever alone och bloggar haha. PUUUUSS!
 

Samma bild men..

..2 olika redigeringar, vilken tycker ni är snyggast?
 

Maaaaat

Nyss käkat kräftor & västerbottenpaj, gott gott! Dock var jag jättedålig på att skala kräftorna, så fort jag bröt en så flög det överallt, som på film höhö ;)
 

Shirt

Åhh denna tröja är så klockren! Såg den för några veckor sen och gått runt och tänkt på den sen dess höhö,
149:- på KappAhl. Får se om jag köper den sen nån gång när jag ser den hehe ;)
 
 

Torsdag

Hejsan! Gick upp vid halv tio i morse och käkade frukost och bytte om o sånt, sen så gick vi upp till farmor och gav henne presenter, fikade oså. Sen så fiskade jag och Sanna ett tag innan vi käkade pizza till lunch, fiskde ett tag efter det också inna vi gick in för att det ar sååå kallt, regnade också, eller aa det regnar fortfarande. Men Sanna åkte nyss hem, och jag sitter här själv i stugan och lyssnar på musik och bloggar. PUSS!
 

Scars - Robin Stjernberg

Denna musikvideon är så "bra" eller liksom tankeställande, verkligen något att tänka över. Började seriöst gråta när jag såg den...

~Live your dreams~

 
 
 

Hola mi amigoooos

Hejsan! Segade mig upp vid halv nio i morse, käkade frukost & packade lite oså, sen så åkte vi till stugan. Ska sova här till Söndag, för farmor fyller år i morn sen ska hon ha "kalas" på lördag så då kommer typ hela släkten ;) Men nu sitter jag i stugan och bloggar (nehe?!) PUUUUUSS!
 
Sämst kvalité men är tagen med webbkameran så

Melon

Sitter i sängen nu, nyduschad & insmörjd i bodylotion och en massa melon framför mig som jag ska äta framför några avsnitt av Gossip Girl ♥  
 

Day

Hejsan! Gick upp vid halv ett och käkade brunch sen bytte om och åkte i väg till Furuvik, badade i nån timme sen gick vi runt i nån timme också höhö. Men nu är vi hemma igen och ligger och slöar ;) PUSS!
 

Dagens

 
Tröja - H&M // Shorts - H&M // Skor - DinSko // Halsband - Ur&Pen // Armband - Turkiet

Monday

Hejsan! Vaknade vid halv elva utav att mamma väckte mig, gick upp strax efter elva och duschade. Sen käkade lunch och bytte om, och nu sitter jag här vid datorn och bloggar hehe. Om ett tag så kommer Julia hit, ska även sova här. PUUUUUSS!
Bild från i fredags

iPhone case

Detta gulliga skalet köpte jag på marknaden i går ♥
 

God morgon!

Hejsan! Gick upp vid nio och duschade, åt frukost och fixade mig och allt sånt. Nu sitter vi i bilen på väg mot mormor, för hon fyller år idag, så grattis till henne! :D PUSS!

 

Bild från igår 


Hemma

Hellooooo! Kom nyss hem från Furivik, var ju som sagt på Maskinen. Hoppade och sjöng med till alla låtar höhö, så har typ ont i fötterna nu för hade ballerina och ja helt platt sula. Men aa kul var det iaf, mycket mindre folk än på stiftelsen men mycket mera drag oså nu ;) Men nu så ska jag byta om och tvätta bort sminket och sen kika på några avsnitt av gg. PUSS!


Day

Hejsan! Gick upp vid halv elva i morse och slängde på oss några kläder, käkade några mackor sen fick vi ner till marknaden i cirka 2 timmar, sen så åkte vi till stranden och solade och badade i cirka 4 timmar. Sen åkte vi hem och duschade och fixade oss oså, nu sitter vi på tåget på väg till Furuvik för att kolla på Maskinen. Hehe dissade stadsfesten ;) PUSS!


Update

Ändrade planerna lite höhö, vi ska inte till stadsfesten ikväll, såååå varmt! Men så sover vi hos Julia och i morn efter marknaden så drar vi till stadsfesten istället :D Så yes, puss!
Haha bild på söta små grisar från furre idag ;)

Today's

Topp - NewYorker // Shorts - H&M // Väska - NewYorker // Skor - Skopunkten // Ring - GinaTricot

Dagens planer

Hejsan! Gick upp för ett tag sen och bytte om och så, snart så kommer Julia också så ska vi va ett tag kanske bada? Aja sen åker vi till Furuvik en kortis och bara fotar outfitbilder och åker hem igen, chillar lite och sen så drar vi in till stadsfesten i Gävle. Så det är dagens planer :D Puss!
Söt bild från när vi va i Uppsala höhö ;)

Dumma mig 2

Hejsan! Myst mig ner i sängen nu och ska sätta igång dumma mig 2, den har redan kommit ut på swefilmer :O Hehe så yes. PUSS!

Kenza teckningen

Blev klar med den här för några veckor sen höhö, men har glömt helt att visat er! Men aa gör det nu ;) Så yes så här blev den, blev väl helt okej men ändå inte så jättenöjd, för inte så lik Kenza liksom, aja PUSS!
 

Torsdag

Heeeej! Gick upp vid ett vid morse och fixade mig och så, sen vid två så kom Hanna. Så har varit med henne sen dess, och aa hehe. Puss!

Jättegammal bild men aa ;)


RSS 2.0