Vulkanpizza


Jag och Hanna drog och käkade vulkanpizza för första gången idag, och satan vad gott det var!!

New






Dessa 2 tröjor köpte jag i Stockholm, den första är från H&M och kostade 129kr och den andra är från BikBok och kostade 249kr!

Stockholm



Halloojjj!! Har varit i Stockholm hela helgen, åkte i fredags och kom hem nu för ett par timmar sen. Igår så kom Julia så vi gick på stan typ hela dagen osv, köpte 2 tröjor som ni kanske får se i ett annat inlägg. Sen idag så åkte jag och pappa stridsbåt 90 (han fick de j födelsedagspresent) och damn vad fort de gick haha, känns nu cirka 7 timmar efter fortfarande som de gungar lite haha. Måndag i morrn vilket innebär skola, inte ett dugg taggad haha! Puss!!

Girl meets tiger



Ritade lite nyssssss

Första dagen på gymnasiet


Heeej! Första skoldagen idag och det var ett under att jag kom upp i morrse haha. Började klockan 10 och hade upprop osv sen fick vi reda på våra klasser osv osv. Det känns bara så sjukt att jag nu ska gå på denna skola i 3 år haha, men vi får hoppas på 3 bra år iaf! Puss!

Sista lovdagen





Hellooo!! Idag så åkte jag och Hanna in till stan och mötte upp Afag, vi gick runt på stan ett tag, jag lagade glaset på min mobil, vi käkade kebbe, sen så köpte vi fika och gick till gävle strand och åt och pratade massa. Verkligen bra sista lov dag! Så sjukt att skolan börjar i morrn, jag börjar gymnasiet alltså sick! Ska gå teknikprogrammet om nån undra haha! Men vi hörs, puss!!

Pool + vattenmelon dag 2





Tacos



Detta satt ju jävligt fint just nu!

Pool



Varit grymt väder idag så har legat vid poolen typ hela dagen haha!

Furuvik




Halloj!! Idag var jag, Hanna, Linnea, Julia, Emil och Linus på Veronica Maggio i furuvik! De var skoj haha, är hemma hos Hanna nu för ska sova hos henne oså, hörs!

Dagen




Hejsan! Sov hos Hanna inatt, hade alarm kl 10 för att vi ej skulle sova bort dagen haha. Så då åkte vi till Linus och Anton så åkte vi båt till någon brygga, var där och solade och badade och fikade hehe ofc. Sen drog vi in till stan och käkade på Max sen så åkte vi hem till mig och badade i poolen! Skoj dag iaf, hörs!

Burger king


Halloj!! Idag var jag, Hanna, Linus & Anton på föröppningen av BK! Öppnade idag och allt var halva priset så de var nice haha!

Kvällen







Halluu! Idag så åkte jag Hanna och Linus och käkade på church street, sååå jävla gott!! Sen så åkte vi hem till Linus, anton joina, så åkte vi ut på sjön haha. Körde runt lite sen åkte i land och satte oss på en sten och va där ett tag innan vi drog hem! Skoj skoj haha, hörs!

Igår





Halloj!! Igår så var vi i stugan hela dagen för min farmor fyllde år, käkade as god mat sen tårta på det! Sen på kvällen åkte vi ut med båten och körde runt lite sen bada oså! Puss!!

Poolhäng


Varit så fint väder senaste dagarna så har spenderat tiden endast vid poolen haha!

S'mores


Från häromdagen när jag och Hanna gjorde S'mores och frukt, så jävla gott!!

Stranden





Hallojj! Idag var jag och Hanna på stranden typ hela dagen för de var sånt fint väder! Köpte lite jordgubbar och grädde som vi käka också! Nice nice 

Gotland dag 7




Hellooo! Nu är jag hemma efter nattens åkande, kom iland 04 haha. Men sista dagen spenderades med att gå runt och kolla på medeltidsveckan som började igår, skoj skoj! Är alldeles för trött nu för att blogga egentligen så nu ska jag sova haha godnatt!!

Gotland dag 6







Hallojjjj!! Började dagen med att hyra cyklar, cyklade 1.5 mil (?!) till lumelundagrottorna, gick en grotta sen cyklade 1.5 mil tillbaka också Yay haha, fast på vägen hem så stannade vi även en gång för käk och en till gång för fika hehe! Drar hem imorrn mitt i natten också, puss!'

RSS 2.0