New


Gjort lite ändringar i bloggen som ni ser,  det var på tiden haha! Nöjd iaf, får se hur länge jag har de så här ;) PUSS!


Jacket




Förutom en ny iphoneladdare så var denna typ jacka de enda jag fick med mig från Stockholm. Såg den inne på KapphAl och tyckte den var sjukt snygg så då köpte Sanna my sistaaah den till mig utan att jag märkte sen så fick jag den lite senare. Så tack så jättemyckeeee löv it!

Stockholm över dagen


Sitter atm på en buss med mami rullandes mot Stockholm. Ska möta upp Sanna o Calle och käka lite oså, trevligt trevligt. Hoppas ni får en bra lördag, puss!

Jag lever!


Liten blandning sen sist

Hejsan! Forever ago haha, mer än en månad iaf! Hänt en del sen sist, var tex på konfaläger i helgen (är fadder, konfirmerades ju förra året) men de var skojjj. Utgår lite från bilderna nu, så har varit i kungsberget och åkt skidor för första gången vilket var gryyyymt kul!! Var till Stockholm till Sanna och Calle med Julia och myste med älsklings ungen. Sen så var det ju våffeldagen igår så då satt vi och gjorde våfflor hela dagen. Och ja de var en kort sammanfattning sen sist hehe. Sen så åker jag till New York om prick en vecka :D På skärtorsdagen! Är fett taggaaaad! Ska också försöka bli bättre på att blogga hahah. PUSSS!!

RSS 2.0