It's my birthday!

Wehoo 14 år idag!
 

Hola

Efter skolan så åkte vi till stugan, ska vara här tills söndag. Nu sitter vi och äter tapas och ska väl kolla på idol sen ;) Puss!
 
 
 

Okay? Okay.



Ritade Hazel & Augustus från The fault in our stars häromdagen ;)

Studiedag


Idag har vi Studiedag ju! Såå skönt! Gick upp för en halvtimme sen och nu äter jag äpple och jordnötssmör (crazy gott!) som frukost framför ert avsnitt sv Grey's anatomy. Pusssss!

Blue vs pink

Såg nån som ritat denna bild på instagram så jag ritade den också hehe, dock blev den inte så bra :/

Freeeedag!

Idag är det fredag!!! Sååå skönt! Sen så har vi även studiedag på måndag så att vi får extra lång helg. Inga speciella planer i helgen, sovaaa haha. Slutade skolan två idag, hände väl inget speciellt förutom att vi hade skolval.
Hoppas ni får en bra helg!

Visibly clear 2-in-1

Använt denna rengöring från Neutrogena i några veckor nu, och som alla andra deras produkter är den här huuur bra som helst! Det är 2-in-1 så att man kan använda den både som en wash eller mask, och den funkar lika bra till båda. Använder man den som en vanlig wash så applicerar man den på fuktigt ansikte sen masserar in i huden sedan sköljer bort, använder man den som en mask så applicerar man på nästan torrt ansikte (lite lite fuktigt) sen har man den på i ca 5 minuter innan man sköljer bort. Man blir verkligen såå len efteråt! Kostar runt 60 kr ♥
 

Vad jag köpte i Prag

Neccesär från Victoria´s secret ♥
Tröja + linnet under från Gate ♥
En till tröja från Gate ♥
Slutligen en tröja från H&M hehe ♥

Last day

Började dagen med att åka bergbana upp på ett berg där det låg ett mini Eiffeltorn, så gick vi upp i det oså. Sen så gick vi ner och kollade på  The Dancing Towers, sen så åt vi lunch på KFC och gick i lite affärer sen käkade frozen yoghurt. Sen så åkte vi nån timmes båttur och efter det så käkade vi svin god pizza och svin god efterrätt haha. I morrn så åker vi ju hem igen, åker ganska tidigt så detta var ju sista dagen. PUSS!

Dagen

Hejsan! Började dagen med att gå upp i nåt torn och sen så gick vi till Pragborgen och var där ett tag och kikade runt, fikade på donken också hehe. Sen så käkade vi middag, och efter den så gick vi in på nåt typ mini Madame Tussauds. Sen så handlade vi mat och gick hem ett tag, sen så  gick vi upp i ett till torn på kvällen och snart ska vi sova. Pusssss!

Wazzuuup


Hello! Landade runt elva, tog bara en och en halvtimme att flyga så de var ju chill. Regnat hela dagen så de var ju mindre chill haha, men gått i nå shoppingcenter och sen bara gått runt lite. Käkade China mat för ett tag sen och de var huuur mycket mat som helst! Men nu ska vi väl spela kort oså innan vi ska sova. PUUUSS!

RSS 2.0